Δήμος Αιγάλεω
Σάββατο, 30 Μαΐου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία Νέα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγάλεω, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χορηγούς που με τη συνδρομή τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθεια υποστήριξης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Πάμε μαζί όπως παλιά………….
Την Κυριακή 1η Φλεβάρη τα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου μας θα πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή, με αφορμή την κοπή της πίτας μας στο ιστορικό Λαύριο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος έως & τις 27/1/2015.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210.53.15.495 – 210.53.17.380
Αναχώρηση από την πλατεία Εσταυρωμένου στις 8:30 π.μ.
Επίσης έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην μαρτυρική Μακρόνησο.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Βασικές έννοιες Ψυχανάλυσης

Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει σειρά 10 μαθημάτων Ψυχανάλυσης από τον Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή Δημήτριο Σακελλάρη (μέλος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρίας και Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ενώσεως).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 11 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη ώρα 19:30 έως 21:00 στον πολυχώρο “Ελληνικό Μολύβι Γ.Βρανά” (Ιερά οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνα).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες και είναι εξειδικευμένα.
Οι Δημότες Αιγάλεω θα έχουν προτεραιότητα (το όριο συμμετεχόντων θα είναι 100 άτομα).

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν με τις βασικές έννοιες της ψυχανάλυσης και θα ολοκληρωθούν με αναφορές στην παιδική και εφηβική ηλικία, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην σημερινή οικονομική κρίση.

Οι αιτήσεις θα γίνονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου, 3ος όροφος ) μέχρι και 30/01/2015
(Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2132044818, κ. Λάνη Νίκη)

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Θερμαινόμενοι χώροι υποδοχής κοινού σε χαμηλές θερμοκρασίες 2014

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο 4ο ΓΕΛ (Ιερά Οδός 306) από το σχολικό έτος 2012-2013, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Γ' Λυκείου που προετοιμάζονται να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις για ΑΕΙ-Α.ΤΕΙ.
Ο Δήμος Αιγάλεω, η Γ' ΕΛΜΕ και η Ένωση Γονέων συνεργάστηκαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του, προκειμένου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που πλήττουν τους συνδημότες μας. Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο εθελοντικής προσφοράς τόσο από έμπειρους καθηγητές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, όσο και από γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά και από άλλους συνδημότες μας που συμβάλλουν σημαντικά στη λειτουργία του (γραμματειακή υποστήριξη). Ειδικά για τη σχολική χρονιά 2014-2015 έχουν εγγραφεί και παρακολουθούν μαθήματα και στις τρεις κατευθύνσεις, Θετική, Τεχνολογική και Θεωρητική, καθώς επίσης έχει δημιουργηθεί ένα τμήμα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ:

► ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ
► ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
► ΚΕΡΑΜΙΚΗ
► ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ

Αιτήσεις για εγγραφή των ενδιαφερομένων γίνονται καθημερινά στα γραφεία Πολιτισμού και Αθλητισμού
(Νικ. Πλαστήρα 20 - Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.5310542, 210.5902440,210.5315495
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας

Τα Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας που πραγματοποιούνται στον Δήμο Αιγάλεω σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Μαρία Δημ. Ευθυμίου, στο Ελληνικό Μολύβι Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 & Νάξου), συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή.
Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενους ότι την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο μάθημα της σειράς. Λόγω των εορτών, τα μαθήματα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν στις 24 Δεκεμβρίου καθώς και στις 31 Δεκεμβρίου, αλλά θα συνεχιστούν κανονικά την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στα μαθήματα αυτά εντοπίζονται οι μεγάλες τομές και φάσεις της ανθρώπινης ιστορίας: η περίοδος καρποσυλλογής και κυνηγίου / η γεωργική επανάσταση / η βιομηχανική επανάσταση. Αναλύεται η πορεία των διαφόρων θρησκειών της γης -και των οπαδών τους. Αναδεικνύονται τα γενικά χαρακτηριστικά ευρύτερων πολιτισμικών περιοχών της γης (Εγγύς Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική Ασία και Άπω Ανατολή, Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Ρωσία, Ευρώπη, Αμερική), δίνοντας έμφαση στις κεντρικές παραμέτρους που διαμόρφωσαν τους μεγάλους επώνυμους πολιτισμούς και τις περιφέρειες τους.
Ώρα μαθήματος: 18:00-21:00.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 14/12/2014 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στην περιοχή του εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθ. Βενιζέλου, στην πλατεία Εσταυρωμένου, στους πεζόδρομους του κέντρου και στις οδούς Δημαρχείου, Στ. Σαράφη, Νικ. Πλαστήρα, Σμύρνης, Μ. Μπότσαρη.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι ευκολότερη η αποκομιδή τους. Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί της Κυριακής 14/12/2014 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ"

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα διοργανωθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. με θέμα:
"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ"

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ωφελούμενοι του προγράμματος απασχόλησης ΟικοΣτηρίζω που υλοποιούμε στο Δήμο μας, στελέχη της εκπαίδευσης και επιχειρηματίες. Η συμμετοχή σας στην ημερίδα θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και μέσω των εισηγήσεων και του διαλόγου που θα προκύψει θα συμβάλλει αποτελεσματικά να φωτιστούν όλες οι καλές πρακτικές για την υποστήριξη των ανέργων αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής μας .

Πρόγραμμα Ημερίδας

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 57Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and