Δήμος Αιγάλεω
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία Νέα

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με αφορμή τη 2η Πολιτιστική Εκδήλωση :

"Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα"

σας προσκαλούν σε κοινή εκδήλωση παρουσίασης πραδοσιακών χορών, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.30 μμ, στον Χώρο Πολιτισμού Ελληνικό Μολύβι (Ι.Οδός 154 και Νάξου - Στάση Μετρό Ελαιώνας).

Είσοδος Ελεύθερη

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Μήνας Αντιφασιστικής Μνήμηςκαι Συνείδησης

Έκθεση με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής *Με την Τέχνη και τον πολιτισμό απαντάμε στο μαύρο του φασισμού" από 18 έως 27 Οκτωβρίου 2014
Στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδηλώσεων "Μήνας Αντιφασιστικής Μνήμηςκαι Συνείδησης." για τα "70 χρόνια απο το Ολοκαύτωμα του Αιγάλεω" {29/9/1944) στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ" ,

Εγκαίνια Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Διάρκεια Έκθεσης 18 έως 27 Οκτωβρίου 2014 . καθημερινά 17.00 - 20.00 εκτός Κυριακής

Στην έκθεση συμμετέχουν Εικαστικοί πτυχιούχοι καλλιτέχνες, Απόφοιτοι της ΑΣΚΤ, τα μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε. και Επαγγελματίες καλλιτέχνες.
 

Πρόσκληση

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σπύρος Ζαγοραίος

Ο Σπύρος Ζαγοραίος (1928- 2014) έζησε στην πόλη μας και άφησε πίσω του ένα πλούσιο και δημιουργικό έργο.

Γεννήθηκε στον Άγιο Αρτέμιο (Γούβα) του Παγκρατίου στις 23 Ιουνίου 1928. Σε ηλικία 15 ετών έχασε σε ατύχημα το ένα του χέρι, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα την ώρα που έπαιζε με συμμαθητές του στην Αγία Παρασκευή της Αττικής. Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και ξεχώρισε με τη φωνή του. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1952 από την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 άρχισε να τον συνοδεύει στο τραγούδι η σύζυγος του Ζωή, δημιουργώντας ένα από τα πιο λαοφιλή ντουέτα του λαϊκού τραγουδιού. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού που ζουν Έλληνες. Έως και τα τελευταία σχεδόν χρόνια της ζωής του εξακολουθούσε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο Αιγάλεω Αττικής όπου διέμενε και είχε δημιουργήσει το λαϊκό κέντρο "Εντελαμαγκέν". Πέθανε σε ηλικία 86 ετών, στις 20 Οκτωβρίου του 2014.


Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συνδημότη μας Σπύρου Ζαγοραίου, τελευταίο εκπρόσωπο του λαϊκού τραγουδιού, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή και συνθέτη.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Δελτίο τύπου του ΥΠΕΚΑ

Εθνικό Μητρώο Σημείων Υδροληψίας​: χωρίς επιβολή προστίμων η εκπρόθεσμη εγγραφή μέχρι το τέλος του έτους

Δελτίο τύπου του ΥΠΕΚΑ σχετικά με την δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής στο ΕΜΣΥ  χωρίς την επιβολή προστίμων μέχρι το τέλος του έτους.

Πληροφορίες : ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΔΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ Προϊστάμενος Τμήματος Γ΄Χειλάς Νίκος (τηλ 2103725739)

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 01/11/2014 ο Δήμος ξεκινά τις ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ αρχίζοντας από την περιοχή του Αγ. Ελευθερίου – Πολυκατοικίες και οριοθετείται μεταξύ των οδών Β. ΗΠΕΙΡΟΥ – ΚΗΦΙΣΟΥ – Π. ΡΑΛΛΗ – ΜΙΝΩΟΣ.
Παρακαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους  κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά  και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι
ευκολότερη η αποκομιδή τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπητοί Συμπολίτες το Σάββατο 18/10/2014 στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης , εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου μας θα βρίσκονται έξω από τα Super – markets της πόλης μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, σαμπουάν κλπ) για την ενίσχυση του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ.

Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στην κοινή προσπάθεια που στόχο έχει να ενισχύσει τους συμπολίτες μας που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Ο Δήμος Αιγάλεω προχωρεί σε συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α/7-6-2010) και καλεί όσους από τους φορείς της πόλης μας ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες
α) Εμπορικοί και Επαγγελματικοί σύλλογοι, β) Επιστημονικοί σύλλογοι και φορείς, γ) Τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, δ) Οι εργαζόμενοι στο Δήμο, ε) Ενώσεις και σύλλογοι γονέων, στ) Αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, ζ) Εθελοντές οργανώσεων και κινήσεων πολιτών, η) Άλλες οργανώσεις και φορείς της κοινωνίας των πολιτών, θ) Εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων, ι) Δημότες
και επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και να στείλουν γραπτώς στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, τ.κ. 12243) ή στο email: egaleo@egalo.gr τους εκπροσώπους τους (τακτικό - αναπληρωματικό) με πλήρη στοιχεία, έως τις 30/10/2014.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ 20/10/2014 ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ & ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ). ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 20 ). 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ:
- ΜΠΑΛΕΤΟ (4-20 ΕΤΩΝ)  - ΣΥΓΧΡΟΝΟ(12-20 ΕΤΩΝ)  - ΛΑΤΙΝ(6-20 ΕΤΩΝ)  - ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :ΤΗΛ.2105902440-2105315495

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΣΤΙΣ 22/9/2014 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ...

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 55Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and