Δήμος Αιγάλεω
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 29/11/2014 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στην  περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Αγ. Σπυρίδωνα,  στην πλατεία Ανεξαρτησίας, στους πεζόδρομους μεταξύ των οδών  Δημαρχείου Π. ΚαβάλαςΚαραϊσκάκη Μυριοφύτου. Παρακαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι  ευκολότερη η αποκομιδή τους.

Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Ι. Ν.  Αγίου Σπυρίδωνα, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών  Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί του Σαββάτου 29/11/2014 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Ενημέρωση και Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ 2

Το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρίας και με την ευγενική υποστήριξη της Novartis Hellas AEBE πραγματοποιεί πρόγραμμα που αφορά στην παροχή ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριακών εξετάσεων σε ανασφάλιστους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 .

Σκοπός του Προγράμματος « Προσέχω το διαβήτη μου » είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών.

Οι εξετάσεις θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ στο διαγνωστικό κέντρο Βιοιατρική .

Πληροφορίες και ραντεβού στα Δημοτικά Ιατρεία Μ.Μπότσαρη 63.Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105319740-41
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις του άρθρου 24 του Ν.4304/2014 (ΦΕΚ 234/23.10.2014 τεύχος Α'), δίνεται δυνατότητα ρύθμισης των πάσης φύσεως ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δήμο που έχουν βεβαιωθεί έως 30/10/2014.
Οι οφειλές μπορούν να εξοφληθούν σε 24 έως 100 δόσεις ανάλογα με το ποσό της οφειλής και την ημερομηνία βεβαίωσης. Η κάθε δόση ανάλογα με την περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 100 ή 150 ευρώ για οφειλές βεβαιωμένες έως 31/12/2009.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέλθουν στο Δήμο Αιγάλεω έως 30/11/2014 και να υποβάλλουν σχετική αίτηση.
Εξαιρούνται από τις ανωτέρω ρυθμίσεις οι οφειλές από πρόστιμα αυθαίρετων κατασκευών ή οφειλές που υπάγονται σε ευνοϊκότερο καθεστώς όπως εισφορές σε χρήμα, εκτός εάν εξοφληθούν εφάπαξ. Στην περίπτωση αυτή απαλλάσσονται 100% των προσαυξήσεων. 

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την Θεατρική Ομάδα Αιγάλεω

Η Θεατρική Ομάδα Αιγάλεω ξεκινά τα μαθήματα της κάθε Πέμπτη 7 – 10 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος».

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλώ να κάνουν Αίτηση στην κ. Σακκά Μυρσίνη, στο Πνευματικό Κέντρο κάθε μέρα 9 – 11 π.μ εκτός Πέμπτης στον 1ο όροφο δίπλα στη Βιβλιοθήκη.

 

Πληροφορίες στα τηλέφωνα
210.5985372 και 210.5310542.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω και η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με αφορμή τη 2η Πολιτιστική Εκδήλωση :

"Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα"

σας προσκαλούν σε κοινή εκδήλωση παρουσίασης πραδοσιακών χορών, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.30 μμ, στον Χώρο Πολιτισμού Ελληνικό Μολύβι (Ι.Οδός 154 και Νάξου - Στάση Μετρό Ελαιώνας).

Είσοδος Ελεύθερη

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Μήνας Αντιφασιστικής Μνήμηςκαι Συνείδησης

Έκθεση με έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής *Με την Τέχνη και τον πολιτισμό απαντάμε στο μαύρο του φασισμού" από 18 έως 27 Οκτωβρίου 2014
Στο πλαίσιο διοργάνωσης εκδηλώσεων "Μήνας Αντιφασιστικής Μνήμηςκαι Συνείδησης." για τα "70 χρόνια απο το Ολοκαύτωμα του Αιγάλεω" {29/9/1944) στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ" ,

Εγκαίνια Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Διάρκεια Έκθεσης 18 έως 27 Οκτωβρίου 2014 . καθημερινά 17.00 - 20.00 εκτός Κυριακής

Στην έκθεση συμμετέχουν Εικαστικοί πτυχιούχοι καλλιτέχνες, Απόφοιτοι της ΑΣΚΤ, τα μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε. και Επαγγελματίες καλλιτέχνες.
 

Πρόσκληση

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σπύρος Ζαγοραίος

Ο Σπύρος Ζαγοραίος (1928- 2014) έζησε στην πόλη μας και άφησε πίσω του ένα πλούσιο και δημιουργικό έργο.

Γεννήθηκε στον Άγιο Αρτέμιο (Γούβα) του Παγκρατίου στις 23 Ιουνίου 1928. Σε ηλικία 15 ετών έχασε σε ατύχημα το ένα του χέρι, όταν έσκασε μια χειροβομβίδα την ώρα που έπαιζε με συμμαθητές του στην Αγία Παρασκευή της Αττικής. Παρόλα αυτά, μπήκε δυναμικά στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και ξεχώρισε με τη φωνή του. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1952 από την Αθήνα και μετά τη Θεσσαλονίκη. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 άρχισε να τον συνοδεύει στο τραγούδι η σύζυγος του Ζωή, δημιουργώντας ένα από τα πιο λαοφιλή ντουέτα του λαϊκού τραγουδιού. Πραγματοποίησε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού που ζουν Έλληνες. Έως και τα τελευταία σχεδόν χρόνια της ζωής του εξακολουθούσε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα στο Αιγάλεω Αττικής όπου διέμενε και είχε δημιουργήσει το λαϊκό κέντρο "Εντελαμαγκέν". Πέθανε σε ηλικία 86 ετών, στις 20 Οκτωβρίου του 2014.


Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συνδημότη μας Σπύρου Ζαγοραίου, τελευταίο εκπρόσωπο του λαϊκού τραγουδιού, έναν ξεχωριστό ερμηνευτή και συνθέτη.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 55Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and