Δήμος Αιγάλεω
Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

δελτία τύπου

Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στην ημερίδα

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
ΠοληΔρώμενα

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων μέχρι την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 για το ΝΕΟ πρόγραμμα απασχόλησης του Δήμου Αιγάλεω ΠοληΔρώμενα
Μπείτε στο site του Προγράμματος: http://www.polidromena.gr

  Δελτία τύπου
Μονοπάτια του Πνεύματος και της Επιστήμης - 4η Διάλεξη

Τετάρτη 02-04-2014: 4η διάλεξη «Το ημερολογιακό ζήτημα και ο εορτασμός του Πάσχα από την άποψη της Αστρονομίας».

 


Την Τετάρτη 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 4η διάλεξη του κύκλου «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η Αστρονομία στη ζωή μας», της πρωτοβουλίας του Δήμου Αιγάλεω να προσφέρει στους πολίτες έξι δωρεάν εκλαϊκευμένες διαλέξεις με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την ανάδειξη στο Αιγάλεω θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.
Η τέταρτη διάλεξη έχει τίτλο «Το ημερολογιακό ζήτημα και ο εορτασμός του Πάσχα από την άποψη της Αστρονομίας» και πραγματεύεται το ζήτημα της δημιουργίας των ημερολογιακών συστημάτων και τον εορτασμό του Πάσχα μετά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας.
Εισηγητής θα είναι ο κ. Στράτος Θεοδοσίου, πανεπιστημιακός καθηγητής Αστροφυσικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, γνωστός στο ευρύ κοινό και από τις επί μακρόν επιστημονικές τηλεοπτικές εκπομπές του στη δημόσια τηλεόραση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Ανακοίνωση

Η Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου μας μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για την πρόληψη και προαγωγή υγείας, οργανώνει την 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του 2014, στις 31/3 & 1/4/2014, Δευτέρα ώρες 15.00μ.μ έως 20.00μ.μ και Τρίτη ώρες 9.00 π.μ.-13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου ) με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας Αίματος της πόλης μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Μονοπάτια του Πνεύματος και της Επιστήμης - Αθέατος κόσμος και Σύγχρονη Φυσική

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 26 Μαρτίου η τρίτη από τις έξι διαλέξεις που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ». Το Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος» ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ανέμενε με ενδιαφέρον την ομιλία.

 Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία τύπου
Σελίδα 4 από 95Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and