Δήμος Αιγάλεω
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς ,
Σας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί-Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αιγάλεω θα κλείσουν για την καθιερωμένη συντήρηση τους στις 31-07-2015 ημέρα Παρασκευή .

Α. Την Παρασκευή 31/7/15 το μεσημέρι δεν θα ''λειτουργήσει '' ο ύπνος για τα βρέφη και τα νήπια ( οι Σταθμοί θα κλείσουν στο ωράριο τους ) .

Β. Τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 27-08-2015 και τμηματικά στις παρακάτω ημερομηνίες 08-09-15 ,14-09-15 , 21-09-15, 30-09-15 .

Δ. Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει στις 03-09-2015 .

Ε. Όσοι γονείς επιθυμούν να κάνουν αίτηση διαμέσου Ε.Σ.Π.Α μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο από τις 05-08-2015 από τις 09-00 π.μ εως 13.00 μ.μ.

 

 

Καλές Διακοπές !!!

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για τους γονείς , οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση – συμμετοχήςδήλωσης μέσω του προγγράματος ΕΣΠΑ για την φιλοξενία των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας για την σχολική χρονιά 2015- 2016 , σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας με επαρκώς στελεχωμένο τμήμα , στο κεντρικό κατάστημα του Δήμου ,θα συνδράμει στην συμπλήρωση της σχετικής αίτησης καθώς και στην συγκέντρωση και αποστολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών στην αρμόδια υπηρεσία ( ΕΕΤΑΑ ) απο 05-08-2015 εως 17-08-2015 και ώρα προσέλευσης από 09:00 – 13:00 μ.μ .

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – ΤΕΒΑ)

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 5 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στο Δήμο Aιγάλεω για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

Εκδόθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω για τον Κανονισμό λειτουργίας επιτροπής Τοπικής Δημοκρατίας.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Εργασίες Συντήρησης Δρόμων

Την Δευτέρα 29/06 ξεκινάνε εργασίες συντήρησης δρόμων στο Δήμο μας, από την Περιφέρεια Αττικής.   Θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις παρακάτω οδούς :
Ρήγα Φεραίου (Λ.Θηβών - Λ. Κηφισού) - Μούδρου  (από Λ.Κηφισού - Ατταλείας) - Παλληκαρίδου (Εδέσσης - Αμπελακίων) - Αγ.Γεωργίου (Δημητσάνης -Ζωσιμαδών) - Πίνδου (Εδέσσης - Δελφών) - Μπουμπουλίνας (Πλατ.Δαβάκη - Κυπαρισσίας) - Μ.Ηλείας (Αντ. Τομπάζη - Εδέσσης) - Λογοθέτου (Αρκαδίου - Ι.Οδό) - Παναγοπούλου (Μ.Αλεξάνδρου -Λογοθέτου) - Γρηγοροπούλου  (Λογοθέτου - Βελεστίνου) - Αρκαδίου (Λογοθέτου -Λ.Θηβών) 
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/6/2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση του Δήμου μας με επίσημη αντιπροσωπεία της Κινεζικής Επαρχίας του Χουμπέι σε πολύ καλό κλίμα, μετά από αίτημά της. Το Χουμπέι είναι επαρχία της Κεντρικής Κίνας με πληθυσμό 63.000.000 και πρωτεύουσα την πόλη Γουχάν (10.200.000 κατοίκους).
 
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για ζητήματα λειτουργίας των αυτοδιοικητικών θεσμών σε Κίνα και Ελλάδα, πληροφορίες για το Αιγάλεω και την περιοχή Χουμπέι, υπήρξαν δεσμεύσεις για συνεργασία κατ’ αρχήν σε ζητήματα παιδείας, πολιτισμού, τουρισμού, καθώς και πιθανής συνεργασίας των τοπικών οικονομικών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - “Οδηγού Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία

Μετά την παρουσίαση του “Οδηγού Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία, για Περιφέρειες, Δήμους, ΜΚΟ και Επιχειρήσεις”, όπου συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι ο οδηγός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, απ’ όπου μπορείτε να τον έχετε στην διάθεσή σας.
Τον πολύ χρήσιμο οδηγό εξέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του Σύριζα κ. Δημήτρης Παπαδημούλης

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
"Τις Τετάρτες του Καλοκαιριού …… Πάμε Σινεμά"

Ο Δήμος Αιγάλεω, θέλοντας να ξαναφέρει τον κινηματογράφο στη γειτονιά μας όπως παλιά, οργανώνει προβολές σε ανοιχτούς χώρους και πλατείες της πόλης μας.  
Οι Τετάρτες του Καλοκαιριού έχουν άρωμα κινηματογράφου
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
15 Ιουλίου: Είσοδος Άλσους (Μπαρουτάδικο) - «Ο Ειρηνοποιός» του Γούντυ Άλεν
22 Ιουλίου: Στην πλατεία Παπάγου - «Ένας Προφήτης μα τι προφήτης» των Μοντυ Πάιθονς
29 Ιουλίου: Στο προαύλιο του 6ου Δημ. Σχολείου (Παπανικολή 14 Α) - «Μάθε παιδί μου γράμματα» του Θεοδ. Μαραγκού
5 Αυγούστου: Πλ. Ποντίων Αγ. Αικατερίνης (Ορυζομύλων) «Το Τέρας» του Ρ. Μπενίνι
 
Οι προβολές αρχίζουν στις 9 μ.μ. με δωρεάν είσοδο - Αλληλέγγυο εισιτήριο για το κοινωνικό Παντοπωλείο (τρόφιμα μακράς διαρ

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η Δημοτική Αρχή με βάση το νόμο 4325/2015, αποφάσισε την επανασύσταση στο Δήμο μας της Υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία και ξεκινά το έργο της.
Πεποίθησή μας είναι ότι, ο θεσμός αυτός μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάργησή της επέτεινε τα προβλήματα ποιότητας της καθημερινής διαβίωσης των κατοίκων της.
Καλούμε όλους, πολίτες και επαγγελματίες της πόλης μας, να διευκολύνουμε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και να συμβάλλουμε με τη συνεργασία μας στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στηρίζει τις δράσεις των χωρών της Ε.Ε. για την υλοποίηση σχεδίων ανακούφισης των πολιτών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας υποστηρίζοντας τα κράτη μέλη, ώστε να προσφέρουν υλική βοήθεια με τη διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αναγκαίων ειδών ατομικής χρήσης, όπως είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαρισμού, σχολικά είδη. Η υλική βοήθεια θα συνοδεύεται με μέτρα κοινωνικής ένταξης που προάγουν την κοινωνική συνοχή, με στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού που συνδέεται με αυτή.
Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στην εφαρμογή του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ1) μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Δήμων της Δυτικής Αθήνας με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 62Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and