Δήμος Αιγάλεω
Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

δελτία τύπου

Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για Παιδιά

 Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για παιδιά.

Από τις 4 Μαρτίου έως και τις 8 Μαρτίου, στο Κινητό Πολυιατρείο που βρισκόταν έξω από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κρητών (Θεσσαλονίκης 18 & Γρ.Κυδωνιών) εξετάσθηκαν περισσότερα από τριακόσια παιδιά από παιδίατρο, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: Ένα περίεργο καινούριο Σύμπαν»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 12 Μαρτίου η δεύτερη από τις έξι διαλέξεις που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ». Το Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος» ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ανέμενε με ενδιαφέρον την ομιλία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Νέο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων του Δήμου Αιγάλεω

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους που ανήκουν στο Δήμο Αιγάλεω, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 78 ανέργων, με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουν και λειτουργούν τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αιγάλεω, τα οποία έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται από της 24 Φεβρουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία τύπου
«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»

 

Τετάρτη 12/03: 2η διάλεξη «Ένα περίεργο καινούργιο Σύμπαν».

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 2η διάλεξη του κύκλου «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η Αστρονομία στη ζωή μας», της πρωτοβουλίας του δήμου Αιγάλεω να προσφέρει στους πολίτες έξι δωρεάν εκλαϊκευμένες διαλέξεις με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την ανάδειξη στο Αιγάλεω θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Σελίδα 4 από 92Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and