Κυριακή, 20 Απριλίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Γεύμα Αγάπης

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή του Πάσχα 20/04/2014 στις 12:30μ.μ. όποιος επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί ή να παραλάβει το Γεύμα Αγάπης που θα δοθεί στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω,Πελοποννήσου 3.


ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΣΙΓΑΛΑ


Κάδοι ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών στο Δήμο Αιγάλεω.

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Ε.Ε.Α.Α. έχει εκπονήσει σχέδιο τοποθέτησης κωδώνων αποκλειστικής συλλογής και ανακύκλωσης γυαλιού και καλεί τους κατοίκους να συνδράμουν το έργο της προστασίας του περιβάλλοντος αποθέτοντας στους συγκεκριμένους κάδους μόνο γυάλινες συσκευασίες.
Τα σημεία όπου ήδη έχουν τοποθετηθεί οι κώδωνες συλλογής γυαλιού είναι:
1) Δημαρχείου και Σμύρνης στην τράπεζα Πειραιώς (διπλά στους κάδους).
2) Ν. Πλαστηρα 37 και Ανδριανουπόλεως (στους κάδους).
3) Σμύρνης και Δαρδανελλίων 2 (δίπλα στον κάδο στην είσοδο του πάρκου στα σκαλάκια).
4) Θηβών και Αγ. Κωνσταντίνου.
5) Θηβών και Σμύρνης 14 (στους κάδους).
6) Ιερά Οδός και Π.Π.Γερμανού.
7) Αγίου Σπυρίδωνος και Δημητσάνης (στους κάδους).


Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα

«Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα» με ομιλητή τον κ.Δημήτρη Μπουραντά.

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 στην ημερίδα «Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα».
Ομιλητής θα είναι ο Ακαδημαϊκός, Δ/ντης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη και Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ.Δημήτρης Μπουραντάς.
Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Αιγάλεω να συνδράμει τη βελτίωση των δεξιοτήτων των πολιτών, όπως κάνει και με τη λειτουργία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης. Και ταυτόχρονα να σταθεί αρωγός στο έργο εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων για ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών, αναγνωρίζοντας τις ολοένα και δυσκολότερες συνθήκες ενσωμάτωσης και επιτυχίας στο κοινωνικό και επαγγελματικό χώρο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος». Ώρα έναρξης 18.30.


ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μαϊου 2014

Εκλογικές Δαπάνες, διαχείριση και δημοσιότητα των οικονομικών των Περιφερειακών και Δημοτικών συνδιασμών και των υποψηφίων ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18 Μαΐου 2014. Οριοθέτηση προεκλογικής περιόδου. (ΑΔΑ ΒΙΞ4Ν-ΞΛΦ)


Τελευταία νέα

Πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής για Παιδιά

 Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής για παιδιά.

Από τις 4 Μαρτίου έως και τις 8 Μαρτίου, στο Κινητό Πολυιατρείο που βρισκόταν έξω από τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Κρητών (Θεσσαλονίκης 18 & Γρ.Κυδωνιών) εξετάσθηκαν περισσότερα από τριακόσια παιδιά από παιδίατρο, οδοντίατρο, οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ: Ένα περίεργο καινούριο Σύμπαν»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 12 Μαρτίου η δεύτερη από τις έξι διαλέξεις που διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών στο πλαίσιο του κύκλου διαλέξεων «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ». Το Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος» ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο που ανέμενε με ενδιαφέρον την ομιλία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Νέο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων του Δήμου Αιγάλεω

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη (Α.Σ.) «Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την ανάπτυξη και αξιοποίηση πολιτισμικών δυνατοτήτων στο Δήμο Αιγάλεω» καλεί τους ενδιαφερόμενους ανέργους που ανήκουν στο Δήμο Αιγάλεω, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα προώθησης στην απασχόληση «ΠΟΛΗΔΡΩΜΕΝΑ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πλέγμα δράσεων που αφορούν στην επιλογή, κατάλληλη προετοιμασία, κατάρτιση, επιμόρφωση, συνεχή επαγγελματική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη 78 ανέργων, με σκοπό την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζουν και λειτουργούν τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αιγάλεω, τα οποία έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται από της 24 Φεβρουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα

  Δελτία τύπου
«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»

 

Τετάρτη 12/03: 2η διάλεξη «Ένα περίεργο καινούργιο Σύμπαν».

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 2η διάλεξη του κύκλου «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η Αστρονομία στη ζωή μας», της πρωτοβουλίας του δήμου Αιγάλεω να προσφέρει στους πολίτες έξι δωρεάν εκλαϊκευμένες διαλέξεις με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την ανάδειξη στο Αιγάλεω θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου
Σελίδα 4 από 92Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ

Αιγάλεω 26/10/2012


Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά τρία (3) άτομα για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω, που εδρεύει στο Δήμο Αιγάλεω, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α) «Παροχή Ιατρικών Υποδείξεων - Συμβουλών στον Εργοδότη» και β) «Παροχή Υπηρεσιών στα μέλη του ΚΑΠΗ» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Υποβολή αιτήσεων από 26/10 έως 5/11 από 8:00 έως 13:00

Λήψη Αρχείιου

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
Απασχόληση 80 ανέργων στο πρόγραμμα "ΟικοΣτηρίζω" του Δήμου Αιγάλεω

Αιγάλεω 22/10/2012

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη "ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ", στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Δημιουργία Απασχόλησης στους τομείς φροντίδας κατοικιών, εξωτερικών χώρων και χειροτεχνίας-οικοτεχνίας» με διακριτικό τίτλο «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ» που υλοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω, προσκαλεί ανέργους, εγγεγραμμένους στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες, να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στο Τοπικό Σχέδιο Δράσης «ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (αρχείο .pdf)

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας - Προκήρυξη Θέσεων

Αιγάλεω 22/10/2012

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πρόσληψη 21 ανέργων έως 30 ετών με σύμβαση εξαρτημένης πλήρους εργασίας ορισμένου έργου 24 μηνών για απασχόληση σε Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδάρι.

Υποβολή αιτήσεων έως τις 05/11/2012
Πληροφορίες στο τηλ. 210-5786870 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00) - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ– ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α.

Δείτε τις Αναλυτικές προκηρύξεις για όλες τις θέσεις (αρχειο .zip)

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά

Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Αιγάλεω θα διενεργήσει Ανοικτό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τελικής επιλογής την προσφορά του προμηθευτή με τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια «Φρέσκου Γάλακτος», για την χορήγησή του στους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου, προϋπολογισμού 130.000,00 ΕΥΡΩ (με τον Φ.Π.Α. εκ ποσοστού 13%).
Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα ( Ι. Οδός 364 & Κάλβου) στις 3/12/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ-11.30 π.μ. (λήξη παράδοσης προσφορών).
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά για:

Α/Α   ΕΙΔΟΣ                ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ   ΠΟΣΟΤΗΤΑ
1.     ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ                1 LT                   92.036 lt
 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

 

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό για την προμήθεια ΚΑΥΣΙΜΩΝ & ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, για τις ανάγκες ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 379.000,00 € (με το Φ.Π.Α.) ήτοι για τα ΚΑΥΣΙΜΑ 357.500,00 € (με το Φ.Π.Α.) και για τα ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΔΗ 21.500,00 € (με το Φ.Π.Α.)
με κριτήριο τελικής επιλογής την προσφορά του προμηθευτή :

Α) για τα ΚΑΥΣΙΜΑ το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί της τιμής του είδους σε ακέραιες μονάδες με δυο δεκαδικά, στη μέση λιανική τιμή που ανακοινώνεται από την αρμόδια Διεύθυνση Περιφέρειας Αθηνών.

Β) για τα ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ την χαμηλότερη τιμή προσφοράς
 

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η
 

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Επαναληπτικό Ανοιχτό Διαγωνισμό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. για την προμήθεια διαφόρων Προμήθεια ανταλλακτικών (πλαισίων & υπερκατασκευών) οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου με κριτήριο επιλογής την χαμηλότερη τιμή για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευών των οχημάτων του Δήμου από το Συνεργείο του Τμήματος Συντήρησης Εξοπλισμού & Αποθήκης.

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and