Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Δημοψήφισμα 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/6/2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση του Δήμου μας με επίσημη αντιπροσωπεία της Κινεζικής Επαρχίας του Χουμπέι σε πολύ καλό κλίμα, μετά από αίτημά της. Το Χουμπέι είναι επαρχία της Κεντρικής Κίνας με πληθυσμό 63.000.000 και πρωτεύουσα την πόλη Γουχάν (10.200.000 κατοίκους).
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για ζητήματα λειτουργίας των αυτοδιοικητικών θεσμών σε Κίνα και Ελλάδα, πληροφορίες για το Αιγάλεω και την περιοχή Χουμπέι, υπήρξαν δεσμεύσεις για συνεργασία κατ’ αρχήν σε ζητήματα παιδείας, πολιτισμού, τουρισμού, καθώς και πιθανής συνεργασίας των τοπικών οικονομικών.
Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας τους καλωσόρισε αναφερόμενος στις σχέσεις, χιλιάδων ετών, των δύο πολιτισμών, με τη φράση του Λάο Τσε ότι “ένα ταξίδι χιλιάδων χιλιομέτρων ξεκινά με ένα βήμα” και το βήμα αυτό έγινε. Ο επικεφαλής της κινεζικής αντιπροσωπείας κ. Luo Xinhua, ανταπάντησε με την έκφραση διάθεσης για μακροχρόνια συνεργασία της επαρχίας Χουμπέι με το Αιγάλεω, την ανταλλαγή απόψεων και κοινωνικών δράσεων.
Παρευρέθηκαν από την πλευρά της κινεζικής αντιπροσωπείας οι κ.κ. Luo Xinhua, Shang Wu, Chen Xin, Wang Jianhua και από την ελληνική πλευρά οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χριστόγλου, Παπαδιάς, Ζάχαρης, Νικητάκης και Φίλης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλειάδης, Κατωπόδης, Μερκουράκη, Περράκης και στελέχη του Δήμου.

 


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την παρουσίαση του “Οδηγού Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία, για Περιφέρειες, Δήμους, ΜΚΟ και Επιχειρήσεις”, όπου συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι ο οδηγός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, απ’ όπου μπορείτε να τον έχετε στην διάθεσή σας.

Τον πολύ χρήσιμο οδηγό εξέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του Σύριζα κ. Δημήτρης Παπαδημούλης


 


Εργασίες Συντήρησης Δρόμων

Την Δευτέρα 29/06 ξεκινάνε εργασίες συντήρησης δρόμων στο Δήμο μας, από την Περιφέρεια Αττικής.   Πρόκειται για εκτέλεση έργου στα πλαίσια της ευρύτερης συντήρησης του οδικού δικτύου της Δυτικής Αθήνας.

Στην πόλη μας, θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις παρακάτω οδούς :

Ρήγα Φεραίου (από Λ.Θηβών έως Λ. Κηφισού)

Μούδρου  (από Λ.Κηφισού έως Ατταλείας)

Παλληκαρίδου (από Εδέσσης έως Αμπελακίων)

Αγ.Γεωργίου (από Δημητσάνης έως Ζωσιμαδών)

Πίνδου (από Εδέσσης έως Δελφών)

Μπουμπουλίνας (από Πλατ.Δαβάκη έως Κυπαρισσίας)

Μ.Ηλείας (από Αντ. Τομπάζη έως Εδέσσης)

Λογοθέτου (από Αρκαδίου έως Ι.Οδό)

Παναγοπούλου (από Μ.Αλεξάνδρου έως Λογοθέτου)

Γρηγοροπούλου  (από Λογοθέτου έως Βελεστίνου)

Αρκαδίου (από Λογοθέτου έως Λ.Θηβών) 

 


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι πολίτες οι οποίοι έχουν προβεί σε Διακοπή της ηλεκτροδότησης των ακινήτων τους, μετά τη διακοπή παροχής της ηλεκτρικής ενέργειας στα ακίνητά τους, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσέρχονται στο Γραφείο Εσόδων του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να δηλώσουν την εν λόγω διακοπή, προσκομίζοντας τη σχετική βεβαίωση της ΔΕΗ/ ΔΕΔΔΗΕ και υπεύθυνη δήλωση περί μη χρήση του ακινήτου, προκειμένου να τύχουν της απαλλαγής του τέλους καθαριότητας(N.3345/2005).


Η απαλλαγή αυτή ισχύει ΜΟΝΟ μετά την κατάθεση των ανωτέρω δικαιολογητικών στο Δήμο και από την ημερομηνία υποβολής τους.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2132044869, 2132044942, 2132044868
 

 
 


 

 

 


Τελευταία νέα

4ο Λύκειο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου συγχαίρει τους μαθητές του 4ου Λυκείου για τη μεγάλη επιτυχία τους στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Ευχόμαστε σε επόμενες αγωνιστικές περιόδους ακόμη υψηλότερες αθλητικές επιτυχίες.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 25/04/2015 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ και στους πεζόδρομους που περικλείονται από τις οδούς Ρ. Φερραίου – Στ. Σαράφη – Κοραή – Γρ. Κυδωνιών.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι ευκολότερη η αποκομιδή τους.
Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί του Σαββάτου 25/04/2015 στην πλατεία Ειρήνης.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ Π.Γ.Ν «ΑΤΤΙΚΟΝ»

Δελτίο Τύπου της Β' Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» με θέμα ‘Ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος στο Π.Γ.Ν «ΑΤΤΙΚΟΝ»’.


Ομιλητές:
· κος Αλέξανδρος Κατούλης, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Β´ Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων

· κα Ευαγγελία Παπαδαυίδ, Επίκουρη Καθηγήτρια στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων Νόσων

· κος Δημήτριος Σγούρος, Πανεπιστημιακός Υπότροφος στη Β’ Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματικών & Αφροδισίων ΝόσωνΕπισυνάπτεται :
· Το Δελτίο Τύπου

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
15-30 Απριλίου 2015 - ΔΩΡΕΑΝ Προληπτικός Ελεγχος για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, με αφορμή το Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας W.H.O. – Μάρτιος 2015) διοργανώνει τις «Εβδομάδες ΔΩΡΕΑΝ προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου».

Η δράση αυτή απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 50 – 75 ετών, οι οποίοι θα έχουν από 15 έως 30 Απριλίου 2015 τη δυνατότητα να υποβληθούν ΔΩΡΕΑΝ στην προληπτική εξέταση στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ σε Αττική και Θεσσαλoνίκη.  Καλώντας στο τηλέφωνα 210 6966100, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη ΔΩΡΕΑΝ εξέταση.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΟΑΕΔ - Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015

Έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, διαρκεί από τη Δευτέρα 6-4-2015 έως και τη Δευτέρα 27-4-2015.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω - Πρόγραμμα Erasmus+

Στο διάστημα 21-26 Μαρτίου, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους εταίρους από το Erasmus+ πρόγραμμα “ESTHER, Educating Emotions in Europe”. Στην επίσκεψη συμμετείχαν συνολικά 11 εκπαιδευτικοί από τις πέντε εταιρικές χώρες: την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία, τη Λετονία και την Ουγγαρία.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πρόσκληση σε εκδήλωση : Γυναίκα και Εργασία

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο “Γιάννης Ρίτσος” (Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου, τηλ. 2105310542) σε συζήτηση με θέμα “Γυναίκα και εργασία”.

Θα συμμετάσχουν και θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι:
Άννα Βουγιούκα από το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών ΔΙΟΤΙΜΑ, Δέσποινα Κωστοπούλου εκπρόσωπος Καθαριστριών Υπουργείου Οικονομικών, Δερνελή Νικολέττα υπεύθυνη Γραφείου Ισότητας των Φύλων Δήμου Αιγάλεω, Βλάχου Ζωή Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αιγάλεω - Δημόσια Διαβούλευση

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Αιγάλεω 2015-2019 συντάσσεται σε μία εποχή όπου δοκιμάζεται οτιδήποτε μέχρι σήμερα θεωρούνταν δεδομένο στην οικονομία, στην κοινωνία, στο περιβάλλον.
Ο Δήμος Αιγάλεω επιθυμεί τη συμβολή όλων στο έργο κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματός του, με τη διατύπωση των προτάσεων αναφορικά με τις προτεραιότητες, τους στόχους, τις δράσεις και τα έργα.
Διαβάστε περισσότερα .....

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.ΟΟ Π.Μ.  ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ».

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Απόφαση Δημάρχου Αριθμ. 494/2015 - Αρμοδιότητες Αντιδημάρχων

Έχοντας υπόψη:

1.Τις διατάξεις των άρθρων 58 & 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης», ΦΕΚ Α’87/2010.

2.Την με αριθμ. 1766/1-9-2014 απόφαση Δημάρχου με την οποία ορίσθηκαν οι πέντε Αντιδήμαρχοι και τους μεταβιβάσθηκαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες από 1-9-2014 και για θητεία 21 /2 ετών εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και

3. Το γεγονός ότι μετά την έκδοση της παραπάνω απόφασης δημοσιεύθηκε ο νέος ΟΕΥ του Δήμου μας (ΦΕΚ 2446 τευχ. β΄/15-9-2014), ο οποίος επέφερε σημαντικές αλλαγές στο οργανόγραμμα του Δήμου μας, σε σχέση με το προηγούμενο.
Απόφαση Δημάρχου - Αρμοδιότητες Αντιδημάρχων

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 58Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα


Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

Περίληψη της αίτησης των συνεκτελεστών της δημόσιας διαθήκης του Ελευθέριου Μουζάκη

Εληξε 29/01/2015

Περίληψη της αίτησης των συνεκτελεστών της δημόσιας διαθήκης του Ελευθέριου Μουζάκη

Ν. 4182/2013 άρθρου 10 παρ. 4

"Περίληψη της υποβληθείσας αίτησης αναρτάται στην ιστοσελίδα της αρμόδιας αρχής έναν (1) τουλάχιστον μήνα πριν τη δικάσιμο και παραμένει αναρτημένη μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της δικασίμου. Η ίδια περίληψη τοιχοκολλάται στο κατάστημα της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, του Δήμου και της δημοτικής ή τοπικής κοινότητας της έδρας της διοίκησης της περιουσίας και αναρτάται στο διαδικτυακό τους τόπο."
 

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Εληξε 13/01/2015

Ο Δήμαρχος προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκποίηση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που θα περισυλλεχθούν από σημεία του Δήμου με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής ΟΤΚΖ κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του ΠΔ 116/2004, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης που ορίστηκαν με την 340/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 13/01/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (διεύθυνση Ι. Οδός 364 & Κάλβου) ενώπιον Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Προκήρυξη για την εκμίσθωση του κυλικείου στο 13ο Δημ. Σχολείο

Προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη πλειοδότη μίσθωσης του κυλικείου του 13ου Δημοτικού Σχολείου ΑΙΓΑΛΕΩ, τον οποίο θα διενεργήσει η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.»

Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού : Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Σχολ.Κτιρίου 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω Αγ. Γεωργίου 21 την 1 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and