Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


Εκδήλωση βράβευσης διακριθέντων Αθλητών και Προπονητών

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν στην εκδήλωση βράβευσης αθλητών και προπονητών του Δήμου μας, που διακρίθηκαν σε διεθνείς διοργανώσεις το 2015 με τις Εθνικές μας ομάδες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιερά Οδός 364 και Κάλβου.

Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωσή μας.

 

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω
Δημήτρης Μπίρμπας

 


 


Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αιγάλεω, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (Επικεφαλής Παρατάξεων και Δημοτικοί Σύμβουλοι), Μέλη Φορέων και Τοπικών Συλλόγων καθώς και Δημότες της πόλης μας.

Προς ενημέρωσή σας, επισυνάπτονται οι απολογισμοί του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων.

Δήμαρχος Αιγάλεω - Απολογισμός Πεπραγμένων (αρχείο .pdf)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΘΜΟΥΣ      ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 1     ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 2

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 


 


Εναρξη λειτουργίας αποκλειστικής ΛΩΡΙΔΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ στην Ι.Οδό

Από την Πέμπτη 26/11/2015 θα ξεκινήσει η λειτουργία της νέας λεοφωρειολωρίδας στην Ιερά Οδό από τη Λ. Κηφισού μέχρι Θηβών και στις 2 κατευθύνσεις.

 


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Μ.Κ.Ο PRAKSIS στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας (20-27 Νοεμβρίου) καταπολέμησης του στίγματος για τον HIV,θα πραγματοποιήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και εξέτασης για τον HIV(AIDS) και τις Ηπατίτιδες Β και C.

H κινητή μονάδα θα βρίσκεται στη πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου ( Έξοδος μετρό Πλ.Εσταυρωμένου) την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 από τις 17:00μ.μ έως 21:00μ.μ

Στα πλαίσια του προγράμματος θα διενεργείται γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες Β & C.Το γρήγορο τεστ δίνει αποτέλεσμα σε 20 λεπτά, είναι ΔΩΡΕΑΝ-ΑΝΩΝΥΜΟ-ΑΝΩΔΥΝΟ και διενεργείται σε προστατευμένο για τον εξεταζόμενο περιβάλλον.

Πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία Μ.Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7 ( 1ος όροφος ).Τηλέφωνο επικοινωνίας 2105315507.


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωστοποιούμε ότι ο Δήμος Αιγάλεω και η Κοινωνική Υπηρεσία δεν θα δέχονται περαιτέρω προσφορές ειδών για τους πρόσφυγες λόγω συγκέντρωσης μεγάλων ποσοτήτων και επαρκούς κάλυψης των αναγκών τους.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας και τους Φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου και ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα επιδείξουν την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες.


 


Πρόγραμμα Δωρέαν Μαστογραφιών και Τεστ ΠΑΠ

           


 


Οκτώ Μαθήματα Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Μαρία Δημ. Ευθυμίου θα πραγματοποιήσει διαλέξεις Ιστορίας του Νέου Ελληνισμού στο Ελληνικό Μολύβι Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 & Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνας), κάθε Τετάρτη από τις 6 Απριλίου 2016.

Ώρα μαθήματος: 18:00-21:00.

Ημερομηνίες:  6, 13 και 20 Απριλίου / 11, 18 και 25 Μαίου / 1 και 8 Ιουνίου.

Είσοδος Ελεύθερη.


 


Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς ,
Σας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί-Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αιγάλεω θα κλείσουν για την καθιερωμένη συντήρηση τους στις 31-07-2015 ημέρα Παρασκευή .

Α. Την Παρασκευή 31/7/15 το μεσημέρι δεν θα ''λειτουργήσει '' ο ύπνος για τα βρέφη και τα νήπια ( οι Σταθμοί θα κλείσουν στο ωράριο τους ) .

Β. Τα πρώτα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 27-08-2015 και τμηματικά στις παρακάτω ημερομηνίες 08-09-15 ,14-09-15 , 21-09-15, 30-09-15 .

Δ. Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει στις 03-09-2015 .

Ε. Όσοι γονείς επιθυμούν να κάνουν αίτηση διαμέσου Ε.Σ.Π.Α μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο από τις 05-08-2015 από τις 09-00 π.μ εως 13.00 μ.μ.

 

 

Καλές Διακοπές !!!

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για τους γονείς , οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση – συμμετοχήςδήλωσης μέσω του προγγράματος ΕΣΠΑ για την φιλοξενία των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας για την σχολική χρονιά 2015- 2016 , σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας με επαρκώς στελεχωμένο τμήμα , στο κεντρικό κατάστημα του Δήμου ,θα συνδράμει στην συμπλήρωση της σχετικής αίτησης καθώς και στην συγκέντρωση και αποστολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών στην αρμόδια υπηρεσία ( ΕΕΤΑΑ ) απο 05-08-2015 εως 17-08-2015 και ώρα προσέλευσης από 09:00 – 13:00 μ.μ .

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής – ΤΕΒΑ)

Ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 5 Αυγούστου 2015 οι εγγραφές στο Δήμο Aιγάλεω για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου

Εκδόθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω για τον Κανονισμό λειτουργίας επιτροπής Τοπικής Δημοκρατίας.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Εργασίες Συντήρησης Δρόμων

Την Δευτέρα 29/06 ξεκινάνε εργασίες συντήρησης δρόμων στο Δήμο μας, από την Περιφέρεια Αττικής.   Θα υπάρξουν παρεμβάσεις στις παρακάτω οδούς :
Ρήγα Φεραίου (Λ.Θηβών - Λ. Κηφισού) - Μούδρου  (από Λ.Κηφισού - Ατταλείας) - Παλληκαρίδου (Εδέσσης - Αμπελακίων) - Αγ.Γεωργίου (Δημητσάνης -Ζωσιμαδών) - Πίνδου (Εδέσσης - Δελφών) - Μπουμπουλίνας (Πλατ.Δαβάκη - Κυπαρισσίας) - Μ.Ηλείας (Αντ. Τομπάζη - Εδέσσης) - Λογοθέτου (Αρκαδίου - Ι.Οδό) - Παναγοπούλου (Μ.Αλεξάνδρου -Λογοθέτου) - Γρηγοροπούλου  (Λογοθέτου - Βελεστίνου) - Αρκαδίου (Λογοθέτου -Λ.Θηβών) 
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29/6/2015 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση του Δήμου μας με επίσημη αντιπροσωπεία της Κινεζικής Επαρχίας του Χουμπέι σε πολύ καλό κλίμα, μετά από αίτημά της. Το Χουμπέι είναι επαρχία της Κεντρικής Κίνας με πληθυσμό 63.000.000 και πρωτεύουσα την πόλη Γουχάν (10.200.000 κατοίκους).
 
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για ζητήματα λειτουργίας των αυτοδιοικητικών θεσμών σε Κίνα και Ελλάδα, πληροφορίες για το Αιγάλεω και την περιοχή Χουμπέι, υπήρξαν δεσμεύσεις για συνεργασία κατ’ αρχήν σε ζητήματα παιδείας, πολιτισμού, τουρισμού, καθώς και πιθανής συνεργασίας των τοπικών οικονομικών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - “Οδηγού Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία

Μετά την παρουσίαση του “Οδηγού Χρηματοδοτήσεων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία, για Περιφέρειες, Δήμους, ΜΚΟ και Επιχειρήσεις”, όπου συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και της κοινωνίας των πολιτών, σας ενημερώνουμε ότι ο οδηγός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, απ’ όπου μπορείτε να τον έχετε στην διάθεσή σας.
Τον πολύ χρήσιμο οδηγό εξέδωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής του Σύριζα κ. Δημήτρης Παπαδημούλης

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
"Τις Τετάρτες του Καλοκαιριού …… Πάμε Σινεμά"

Ο Δήμος Αιγάλεω, θέλοντας να ξαναφέρει τον κινηματογράφο στη γειτονιά μας όπως παλιά, οργανώνει προβολές σε ανοιχτούς χώρους και πλατείες της πόλης μας.  
Οι Τετάρτες του Καλοκαιριού έχουν άρωμα κινηματογράφου
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
15 Ιουλίου: Είσοδος Άλσους (Μπαρουτάδικο) - «Ο Ειρηνοποιός» του Γούντυ Άλεν
22 Ιουλίου: Στην πλατεία Παπάγου - «Ένας Προφήτης μα τι προφήτης» των Μοντυ Πάιθονς
29 Ιουλίου: Στο προαύλιο του 6ου Δημ. Σχολείου (Παπανικολή 14 Α) - «Μάθε παιδί μου γράμματα» του Θεοδ. Μαραγκού
5 Αυγούστου: Πλ. Ποντίων Αγ. Αικατερίνης (Ορυζομύλων) «Το Τέρας» του Ρ. Μπενίνι
 
Οι προβολές αρχίζουν στις 9 μ.μ. με δωρεάν είσοδο - Αλληλέγγυο εισιτήριο για το κοινωνικό Παντοπωλείο (τρόφιμα μακράς διαρ

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της πόλης μας ότι η Δημοτική Αρχή με βάση το νόμο 4325/2015, αποφάσισε την επανασύσταση στο Δήμο μας της Υπηρεσίας της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία και ξεκινά το έργο της.
Πεποίθησή μας είναι ότι, ο θεσμός αυτός μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι η κατάργησή της επέτεινε τα προβλήματα ποιότητας της καθημερινής διαβίωσης των κατοίκων της.
Καλούμε όλους, πολίτες και επαγγελματίες της πόλης μας, να διευκολύνουμε το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας και να συμβάλλουμε με τη συνεργασία μας στη διασφάλιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης μας.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στηρίζει τις δράσεις των χωρών της Ε.Ε. για την υλοποίηση σχεδίων ανακούφισης των πολιτών που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας υποστηρίζοντας τα κράτη μέλη, ώστε να προσφέρουν υλική βοήθεια με τη διανομή τροφίμων, ρουχισμού και άλλων αναγκαίων ειδών ατομικής χρήσης, όπως είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαρισμού, σχολικά είδη. Η υλική βοήθεια θα συνοδεύεται με μέτρα κοινωνικής ένταξης που προάγουν την κοινωνική συνοχή, με στόχο την εξάλειψη της φτώχιας και του κοινωνικού αποκλεισμού που συνδέεται με αυτή.
Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στην εφαρμογή του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ1) μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Δήμων της Δυτικής Αθήνας με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 62Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα

Πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ANAKOIΝΩΣΗΣ
Πρόσληψης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση των Προγραμμάτων “Άθληση για όλους”

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω, σύμφωνα με την αριθμ. 29520/532/22/1 Κοινή Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 3161/25-11-2014/B) προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οχτώ (8) καθηγητών Φυσικής Αγωγής, προκειμένου να λειτουργήσει τα «Προγράμματα Άθλησης για Όλους» κατά τη χρονική περίοδο 2014-2015 με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 7 μήνες και όχι πέρα την 31/7/2015.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ANAKOIΝΩΣΗΣ

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου

Ο Δήμος Αιγάλεω ύστερα από την υπ΄ αριθμ. 214/2014 απόφαση του Δ.Σ. και την Α.Π. 71343/48219/26-11-2014 απόφαση έγκρισης του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας συνολικού αριθμού είκοσι δύο (22) ατόμων, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες καθαριότητας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή νεροποντή στις 24-10-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
Απόφαση Δημάρχου

ΑΠΟΦΑΣΗ 2369/2014  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 2014

Τοποθέτηση του προσωπικού του Δήμου ανά διοικητική ενότητα, όπως αυτές έχουν καθοριστεί στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά

Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγάλεω επαναπροκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 14ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Σχολικού κτηρίου 14ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω. Αιγίνης 8 & Σαλαμίνος την 7η Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 ΑΔΑ : 7ΣΒΗΟΞ6Ν-ΞΒΓ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο του ως άνω Σχολικού κτηρίου τηλ 210-54.48.444 απ’όπου μπορούν να παραλάβουν και τη διακήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Συντήρηση δικτύου αυτόματου ποτίσματος

Ο Δήμος Αιγάλεω, θα διενεργήσει Πρόχειρο Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο τελικής επιλογής την προσφορά του προμηθευτή με τη χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια υλικών συντήρησης αυτόματου ποτίσματος για το έργο:<< Συντήρηση δικτύου αυτόματου ποτίσματος.>> , συνολικού προϋπολογισμού 24.093,18 € (με το ΦΠΑ).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Ηλεκτρονικός Δημόσιος Ανοικτός Διαγωνισμός

Ηλεκτρονικός Δημόσιος Ανοικτός Διαγωνισμός, για την προμήθεια «ΤΡΟΦΙΜΩΝ», για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 157.400,00 Ευρώ (με το Φ.Π.Α.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and