Σάββατο, 23 Μαΐου 2015
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πρόγραμμα "ΜΗΝΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ"

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ διοργανώνει ΜΗΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ που έχουν γεννηθεί από 1/1/2004 έως 31/12/2010
 
Διάρκεια προγράμματος : από 22/6/2015 έως 24/7/2015 εκτός Σαββάτου και Κυριακής
Ώρες λειτουργίας: από 07:30 έως 15:30
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Eκπαιδευτικά Προγράμματα, Αθλητικές και Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:
  • ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ Η ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ (Δήμος Αιγάλεω).
  • ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (Λογαριασμοί ΔΕΚΟ ή ΔΟΥ ή μισθωτήριο συμβόλαιο).
  • ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ.
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ:  A) ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, B) ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή θα υποβάλλονται από 11/5/2015 μέχρι 29/5/2015 από 10.00 έως 14.00 στη Δ/νση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Δημαρχείο (Ιερά Οδό 364 &Κάλβου 2ος όροφος). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132044848-849

 


Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ”, εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι Δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Αιγάλεω, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, πραγματοποιείται η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω ” έως 31 Μαΐου 2015.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω ”, όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Έως 31 Μαΐου 2015, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αιγάλεω που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω).

Δελτίο Τύπου - Διαδικασία Συμμετοχής


 


Ανακοίνωση Ρύθμισης Οφειλών

Ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/21.03.2015 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών και καλεί τους οφειλέτες του Δήμου που επιθυμούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 26.05.2015.
Συγκεκριμένα:
Α. Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του Ν. 4321/2015, στη ρύθμιση υπάγεται το σύνολο των οφειλών προς το Δήμο (δηλαδή τέλη, πρόστιμα Κ.Ο.Κ., μισθώματα κ.λ.π.), που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 26.5.2015. Στις οφειλές συμπεριλαμβάνονται και οι οφειλές που προκύπτουν από εισφορά σε χρήμα ή τη μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα των προς ένταξη ή και των ήδη ενταγμένων ιδιοκτησιών, σύμφωνα με το Ν. 1337/1983.
Β. Οι οφειλές μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν.
Γ. Για να υπαχθεί κάποιος στη ρύθμιση του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.
Δ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20) ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τμήμα Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου. (Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Πώποτας ή κα Μέμμου τηλ.213-2044864).
Ο Δήμος θα δέχεται αιτήσεις από 16.04.2015.


 


Πρόγραμμα «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους»

Ο Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει τους πολίτες ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος «Ηλεκτρικό ρεύμα για όλους», αναλαμβάνοντας τη δαπάνη επανασύνδεσης στα νοικοκυριά όπου έχει γίνει διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι ώστε κανένας πολίτης να μη στερείται του βασικού αυτού κοινωνικού αγαθού.

Διαβάστε αναλυτικά ....


 


Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Πάμε μαζί όπως παλιά………….
Την Κυριακή 1η Φλεβάρη τα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου μας θα πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή, με αφορμή την κοπή της πίτας μας στο ιστορικό Λαύριο.
Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος έως & τις 27/1/2015.
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210.53.15.495 – 210.53.17.380
Αναχώρηση από την πλατεία Εσταυρωμένου στις 8:30 π.μ.
Επίσης έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην μαρτυρική Μακρόνησο.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Βασικές έννοιες Ψυχανάλυσης

Ο Δήμος Αιγάλεω παρουσιάζει σειρά 10 μαθημάτων Ψυχανάλυσης από τον Ψυχίατρο-Ψυχαναλυτή Δημήτριο Σακελλάρη (μέλος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρίας και Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ενώσεως).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 11 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη ώρα 19:30 έως 21:00 στον πολυχώρο “Ελληνικό Μολύβι Γ.Βρανά” (Ιερά οδός 154 και Νάξου, στάση Μετρό Ελαιώνα).

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες και είναι εξειδικευμένα.
Οι Δημότες Αιγάλεω θα έχουν προτεραιότητα (το όριο συμμετεχόντων θα είναι 100 άτομα).

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και η παρακολούθηση των μαθημάτων θα είναι δωρεάν.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν με τις βασικές έννοιες της ψυχανάλυσης και θα ολοκληρωθούν με αναφορές στην παιδική και εφηβική ηλικία, στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην σημερινή οικονομική κρίση.

Οι αιτήσεις θα γίνονται στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου, 3ος όροφος ) μέχρι και 30/01/2015
(Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2132044818, κ. Λάνη Νίκη)

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Θερμαινόμενοι χώροι υποδοχής κοινού σε χαμηλές θερμοκρασίες 2014

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του Δήμου Αιγάλεω λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά στο 4ο ΓΕΛ (Ιερά Οδός 306) από το σχολικό έτος 2012-2013, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Γ' Λυκείου που προετοιμάζονται να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις για ΑΕΙ-Α.ΤΕΙ.
Ο Δήμος Αιγάλεω, η Γ' ΕΛΜΕ και η Ένωση Γονέων συνεργάστηκαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία του, προκειμένου να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που πλήττουν τους συνδημότες μας. Το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο πραγματοποιείται σε ένα πλαίσιο εθελοντικής προσφοράς τόσο από έμπειρους καθηγητές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, όσο και από γονείς που τα παιδιά τους παρακολουθούν τα μαθήματα, αλλά και από άλλους συνδημότες μας που συμβάλλουν σημαντικά στη λειτουργία του (γραμματειακή υποστήριξη). Ειδικά για τη σχολική χρονιά 2014-2015 έχουν εγγραφεί και παρακολουθούν μαθήματα και στις τρεις κατευθύνσεις, Θετική, Τεχνολογική και Θεωρητική, καθώς επίσης έχει δημιουργηθεί ένα τμήμα για τους μαθητές των ΕΠΑΛ.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ:

► ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ
► ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
► ΚΕΡΑΜΙΚΗ
► ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ

Αιτήσεις για εγγραφή των ενδιαφερομένων γίνονται καθημερινά στα γραφεία Πολιτισμού και Αθλητισμού
(Νικ. Πλαστήρα 20 - Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.5310542, 210.5902440,210.5315495
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας

Τα Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας που πραγματοποιούνται στον Δήμο Αιγάλεω σε συνεργασία με την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Μαρία Δημ. Ευθυμίου, στο Ελληνικό Μολύβι Γ. Βρανά (Ιερά Οδός 154 & Νάξου), συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή.
Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενους ότι την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 8ο μάθημα της σειράς. Λόγω των εορτών, τα μαθήματα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν στις 24 Δεκεμβρίου καθώς και στις 31 Δεκεμβρίου, αλλά θα συνεχιστούν κανονικά την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στα μαθήματα αυτά εντοπίζονται οι μεγάλες τομές και φάσεις της ανθρώπινης ιστορίας: η περίοδος καρποσυλλογής και κυνηγίου / η γεωργική επανάσταση / η βιομηχανική επανάσταση. Αναλύεται η πορεία των διαφόρων θρησκειών της γης -και των οπαδών τους. Αναδεικνύονται τα γενικά χαρακτηριστικά ευρύτερων πολιτισμικών περιοχών της γης (Εγγύς Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Κεντρική Ασία και Άπω Ανατολή, Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Ρωσία, Ευρώπη, Αμερική), δίνοντας έμφαση στις κεντρικές παραμέτρους που διαμόρφωσαν τους μεγάλους επώνυμους πολιτισμούς και τις περιφέρειες τους.
Ώρα μαθήματος: 18:00-21:00.

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Κυριακή 14/12/2014 ο Δήμος μας στο πλαίσιο των ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΟΜΟΡΦΗ - ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, συνεχίζει με εσάς στο πλευρό του, στην περιοχή του εμπορικού κέντρου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθ. Βενιζέλου, στην πλατεία Εσταυρωμένου, στους πεζόδρομους του κέντρου και στις οδούς Δημαρχείου, Στ. Σαράφη, Νικ. Πλαστήρα, Σμύρνης, Μ. Μπότσαρη.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής να συγκεντρώσουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων τα ογκώδη – διάφορα αντικείμενα – μπάζα – κλαδιά και ανακυκλώσιμα υλικά στους κάδους ανακύκλωσης, ώστε να είναι ευκολότερη η αποκομιδή τους. Ζητάμε τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, των σχολείων, του Ι. Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, των Εθελοντών Διασωστών καθώς και των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων με συγκέντρωση στις 8 το πρωί της Κυριακής 14/12/2014 στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ"

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα διοργανωθεί στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. με θέμα:
"ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ"

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ωφελούμενοι του προγράμματος απασχόλησης ΟικοΣτηρίζω που υλοποιούμε στο Δήμο μας, στελέχη της εκπαίδευσης και επιχειρηματίες. Η συμμετοχή σας στην ημερίδα θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και μέσω των εισηγήσεων και του διαλόγου που θα προκύψει θα συμβάλλει αποτελεσματικά να φωτιστούν όλες οι καλές πρακτικές για την υποστήριξη των ανέργων αλλά και των επιχειρήσεων της περιοχής μας .

Πρόγραμμα Ημερίδας

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 22/11/2014, στο γραφείο Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου και μελών της Διοίκησης, με τον Πρωτοσύγκελο Χρυσόστομο και τους υπεύθυνους ιερείς των ενοριών του Αιγάλεω.

Το θέμα της συζήτησης ήταν ο συντονισμός των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των οικογενειών που πλήττονται στην πόλη μας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα και η τοπική μας κοινωνία.
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 4 από 57Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα

Πίνκακες Ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2014

Πίνακες Ανακοίνωσης Προκήρυξης πρόσληψησς προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΣΟΧ 1/2014.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά
  Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά

Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Εληξε 13/01/2015

Ο Δήμαρχος προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκποίηση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων που θα περισυλλεχθούν από σημεία του Δήμου με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής ΟΤΚΖ κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του ΠΔ 116/2004, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης που ορίστηκαν με την 340/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 13/01/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (διεύθυνση Ι. Οδός 364 & Κάλβου) ενώπιον Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Προκήρυξη για την εκμίσθωση του κυλικείου στο 13ο Δημ. Σχολείο

Προκηρύσσεται δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη πλειοδότη μίσθωσης του κυλικείου του 13ου Δημοτικού Σχολείου ΑΙΓΑΛΕΩ, τον οποίο θα διενεργήσει η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ.»

Τόπος και χρόνος του διαγωνισμού : Ο διαγωνισμός θα γίνει στο γραφείο του Σχολ.Κτιρίου 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω Αγ. Γεωργίου 21 την 1 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ,

Προτίθεται, να διενεργήσει την προμήθεια 'ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ” με απευθείας ανάθεση απαραίτητη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Φαρμακείων για όλα τα οχήματα του Δήμου, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 8.484,00 ΕΥΡΩ (με το Φ.Π.Α.).

Η προμήθεια θα εκτελεστεί μέχρι 31/12/2014. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν γνώση της σχετικής μελέτης από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αιγάλεω www.egaleo.gr και να καταθέσουν τις οικονομικές προσφορές τους μέχρι και 25/11/2014 στο Τμήμα Προμηθειών (δια του Πρωτοκόλλου του Δήμου).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and