Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

 


 

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του δήμου μας.
  • Δήμος Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364 & Κάλβου 12243, τηλ. 2132044800.

 

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

Πολιτιστική Διαδρομή 2017

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

 


Πληροφορίες-Προπώληση

Δημαρχείο Αιγάλεω

Ιερά Οδός 364 & Κάλβου (Μετρό Αγίας Μαρίνας), 2132044800


Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος»

Δημαρχείου 17 & Κουντουριώτου, 2105310542


Θέατρο «Αλέξης Μινωτής»

Ιερά Οδός & Δαρδανελίων, 2105311168


 

 


Εργασίες Καθαρισμού στο Άλσος Αιγάλεω και στην Πλατεία Λεγανές

Συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν καθημερινές εργασίες καθαρισμού του Άλσους (Μπαρουτάδικο), ένα από τους μοναδικούς πνεύμονες πρασίνου της περιοχής της Αττικής, απομακρύνοντας ξερά χόρτα και κλαδιά, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς δεδομένων των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών.

Επιπρόσθετα, προχώρησαν σε εργασίες αναβάθμισης και καθαρισμού της πλατείας “Λεγανές”, μετά από βανδαλισμούς που υπέστη από αγνώστους, σβήνοντας τα συνθήματα, καθαρίζοντας τα σιντριβάνια και αντικαθιστώντας τους κατεστραμμένους απορριμματοδέκτες.

 


 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του αγωνιστή συμπολίτη μας και βετεράνου κομμουνιστή, του Γιώργου Παπαδημητρίου.
Ο μπάρμπα Γιώργος υπήρξε μέχρι το τέλος της ζωής του ανιδιοτελής και συνεπής στις απόψεις του. Συμμετείχε στους αγώνες της Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας μέσα από τον ΕΛΑΣ, στη συνέχεια στο δημοκρατικό στρατό και υπέστη τις συνέπειες και τις διώξεις από το σκληρό μετεμφυλιακό καθεστώς.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του.


Γνωστοποίηση λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σας γνωρίζουμε ότι μετά την έναρξη ισχύος της KYA οικ. 16228/17.05.2017 (ΦΕΚ 1723/18.05.2017 τεύχος Β') δηλ. έπειτα από την 18η Μαίου 2017, οι οικονομικές δραστηριότητες λειτουργούν ακολουθώντας τη νέα διαδικασία του Ν.4442/16 σε συνδυασμό με τις διατάξεις της ΚΥΑ οικ. 16228/17.05.2017 (ΦΕΚ 1723/18.05.2017 τεύχος Β').

Επιπλέον, όπως επισημαίνεται στην εγκύκλιο Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης Φ15/οικ.62588/754/02.06.2017 από την 06/06/2017, η γνωστοποίηση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά µέσω της ιστοσελίδας https://notifybusiness.gov.gr.)

Οι οικονομικές δραστηριότητες που μπορούν να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με τη διαδικασία της γνωστοποίησης, κατ’ εφαρμογή του Ν. 4442/2016, είναι οι ακόλουθες:

-Μεταποίηση Τροφίμων και Ποτών

-Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος

-Αυτόματοι πωλητές

-Παρασκευή και πώληση καφέ από τα πρατήρια άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής των αρτοποιών, τα πρατήρια άρτου και τα καφεκοπτεία

-Πώληση τυποποιημένων τροφίμων

-Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος που λειτουργούν εντός Τουριστικών Καταλυμάτων

-Τουριστικά Καταλύματα και κολυμβητικές δεξαμενές

-Κολυμβητικές Δεξαμενές, εντός τουριστικών καταλυμάτων που λειτουργούν υπό διαφορετικό φορέα

-Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής

Αναλυτικές οδηγίες υποβολής γνωστοποίησης για τις ανωτέρω δραστηριότητες μπορείτε να δείτε στο Εγχειρίδιο χρήσης οικονομικών φορέων του Υπ.Οικ.&Αν. και στο Εγχειρίδιο χρήσης αρμόδιων αρχών του Υπ.Οικ.&Αν.


 


Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατόπιν παραιτήσεως του κ.Αντώνη Γκίνη για λόγους υγείας από το αξίωμα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Βιώσιμης Ανάπτυξης και αποδοχής της παραίτησης του από τον Δήμαρχο κ.Χρήστο Καρδαρά, τα καθήκοντα του αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Δημομελέτης Ιωάννης.

Απόφαση Δημάρχου   

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πολιτιστική Διαδρομή 2013 - Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 
Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο δωρεάν Μουσικό Αφιέρωμα για το Σταύρο Ξαρχάκο & το Δήμο Μούτση της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013».
 
 
 
 
 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της 1ης Εβδομάδας της Πολιτιστικής Διαδρομής 2013

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013» με το μουσικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, η πρώτη εβδομάδα εκδηλώσεων συνεχίζεται την Τετάρτη 28/08/2013 στις 21.00 με την θεατρική παράσταση «ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» των Θ.Παπαθανασίου & Μ.Ρέππα με τον Κ.Κόκλα, Κ.Ευριπιώτη, Γ.Τσιμιτσέλη κ.α.
 
Την Πέμπτη 29/08/2013 21.00 θα παρουσιαστεί το χορόδραμα “THE CAVE” μια σύμπραξη χορού, μουσικής και εικόνας που αποτελεί μια σύγχρονη αλληγορική ματιά της σπηλιάς από την «Πολιτεία» του Πλάτωνα. Είσοδος με προσκλήσεις.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πολιτισμό​ς και προσφορά..​.. το σύνθημα της 24ης Πολιτιστικής Διαδρομής του Δήμου Αιγάλεω.

 Ο Δήμος Αιγάλεω στα πλαίσια της 24ης “Πολιτιστικής Διαδρομής” θέλοντας να τονώσει το αίσθημα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, στοιχεία απαραίτητα στο δύσκολο χρονικό διάστημα που βιώνουμε όλοι μας, και ταυτόχρονα να ανακουφίσει πρακτικά και ουσιαστικά συνανθρώπους μας που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου σε όλες τις δωρεάν μουσικές εκδηλώσεις της «Πολιτιστικής Διαδρομής 2013».
Καταφέραμε φέτος, για πρώτη χρονιά, να προσφέρουμε δωρεάν είσοδο στο κοινό σε όλες τις μουσικές εκδηλώσεις και καλούμε τους συνδημότες μας, αλλά και το κοινό από άλλες περιοχές, που θα παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, με ευαισθησία να συνδράμουν την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας φέρνοντας μαζί τους στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» τρόφιμα μακράς διαρκείας  Υπάλληλοι και εθελοντές θα παρίστανται για να συγκεντρώνουν και να καταγράφουν τα προσφερόμενα προϊόντα.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πολιτιστική Διαδρομή 2013

 Ο Δήμος Αιγάλεω πιστός και φέτος στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με τον πολιτισμό διοργανώνει για 24η χρονιά ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή» στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής».
Η Πολιτιστική Διαδρομή θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου με μια μεγάλη λαϊκή μουσική παράσταση αφιέρωμα στον σημαντικό Έλληνα δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου με ένα τριήμερο Rock Φεστιβάλ με τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικούς της ροκ σκηνής.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού υψηλού επιπέδου από εγνωσμένου κύρους καλλιτέχνες, ποιοτικά και δημοφιλή πολιτιστικά σχήματα και ερασιτεχνικά σύνολα του Δήμου.
Η φιλοσοφία του φετινού προγράμματος είναι η ενίσχυση της προσφοράς και της αλληλεγγύης μέσω του πολιτισμού. Κατορθώσαμε φέτος να προσφέρουμε όλες τις μουσικές μας εκδηλώσεις δωρεάν

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΗΠΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΡΕΦΩΝ

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού υπό το φως της πανσελήνου...

 Όπως παλιά, σε μία αυλή μικρασιατικού σπιτιού, έτσι και την Κυριακή 21/07/2013 στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μικρασιατικού Πολιτισμού, βιώσαμε μία μοναδική εμπειρία. Τραγούδια, εμπνευσμένα από το φεγγάρι, αποδόθηκαν μοναδικά από την κα Πόπη Διαμαντοπούλου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από κοινού, από τον Δήμο Αιγάλεω και τον Σύλλογο Μικρασιατών Αιγάλεω “Νέες Κυδωνίες”.
Στην εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γιάννης Κουτούλιας, παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος κος Χρήστος Καρδαράς ενώ με την παρουσία του μας τίμησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κος Κώστας Παπαντωνίου. Το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Γιώργος Τόλης.  

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Ανάθεση καθηκόντων εποπτείας Διεύθυνσης Κήπων – Δενδροστοιχιών-Παιδικών Χαρών και Αλσών

Ο Δήμαρχός Αιγάλεω, με την υπ' αριθμ. 2006/25-07-2013 απόφαση, ανέθεσε στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Δημομελέτη Ιωάννη εκτός των καθηκόντων της εποπτείας της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας που του ανατέθηκε με την 1731/27-6-2013 απόφαση Δημάρχου, την εποπτεία και το συντονισμό δράσεων της Διεύθυνσης Κήπων Δενδροστοιχιών-Παιδικών Χαρών και Αλσών.

Δείτε την σχετική απόφαση ... (αρχειο .pdf)

 

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Πρώτος χρόνος λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2012 προσφέροντας συστηματικά στήριξη σε πλήθος Αιγαλεωτών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Λόγω των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, πρόβαλε επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπηρεσίας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει κατορθώσει να στηρίζει σταθερά και σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση 400 οικογένειες με είδη διατροφής, είδη καθαριότητας και υγιεινής, είδη ιματισμού, ένδυσης και υπόδησης, κ.α.

  Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις
Σελίδα 52 από 86Πρώτη   Προηγούμενη   47  48  49  50  51  [52]  53  54  55  56  Eπόμενη   Τελευταία   

Προκηρύξεις Προσωπικού - Υπηρεσιακά Θέματα

Δεν υπάρχουν Νέα
Σελίδα 52 από 22Πρώτη   Προηγούμενη   13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Eπόμενη   Τελευταία   

Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΩΝ, ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ Κ.Λ.Π.»

Ο Δήμος Αιγάλεω θα διενεργήσει Ανοικτό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο τελικής επιλογής τον προμηθευτή με τη χαμηλότερη προσφορά, για την προμήθεια «ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΩΝ, ΥΓΡΩΝ ΦΡΕΝΩΝ Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ», προϋπολογισμού 70.000,00 ΕΥΡΩ . Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα( Ι. Οδός 364 & Κάλβου) στις 31/08/2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ-11.30 π.μ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Ανοικτός Επαναληπτικός Διαγωνισμός για την προμήθεια «ΕΝΟΣ ΔΙΑΞΟΝΙΚΟΥ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ»

Ο Δήμος Αιγάλεω θα διενεργήσει Ανοικτό Επαναληπτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο τελικής επιλογής τον προμηθευτή με την συμφερότερη προσφορά, για την προμήθεια «ΕΝΟΣ (1) ΔΙΑΞΟΝΙΚΟΥ ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ», προϋπολογισμού 70.000,00 ΕΥΡΩ (με τον Φ.Π.Α.). Ο Επαναληπτικός Διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Ι.Οδός 364 & Κάλβου) στις 31/08/2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ-11.30 π.μ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Ανοικτός διαγωνισμός μίσθωσης αυτοκινήτων

Εκτίθεται σε ανοικτό διαγωνισμό η μίσθωση αυτοκινήτων για την εκτέλεση της εργασίας για τη μεταφορά : 1) των μελών των ΚΑΠΗ, 2) των οικονομικά απόρων, 3) των μαθητών που συμμετέχουν σε αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου για θαλάσσια μπάνια, περιπάτους ψυχαγωγικούς και εκπαιδευτικούς μέχρι 70 χ.λ.μ. εντός Αττικής. Η δημοπρασία θα γίνει στις 13/7/2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30 μ.μ-14.00 μ.μ στα γραφεία του Δήμου.

Περίληψη Δημοπρασίας - Πληροφορίες

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Περίληψη Διακήρυξης Ανοιχτής Δημοπρασίας

Εκτίθεται σε ανοικτό διαγωνισμό  η ανάθεση του προγράμματος «Φιλοξενία αδυνάτων οικονομικά παιδιών του Δήμου Αιγάλεω σε κατασκηνώσεις άλλων φορέων ιδιωτικών και μη του Νομού Αττικής και των όμορων Νομών». Η δημοπρασία θα γίνει την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010 και ώρα 13.30 μ.μ - 14.00 μ.μ στα γραφεία του Δήμου.

Περίληψη Δημοπρασίας - Πληροφορίες

  Διαγωνισμοί Προμηθειών / Εργων
Σελίδα 52 από 53Πρώτη   Προηγούμενη   44  45  46  47  48  49  50  51  [52]  53  Eπόμενη   Τελευταία   

on-line υπηρεσίες δημοτών

Εισαγωγή στο χώρο διαβουλεύσεων της Πύλης

Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and