Δήμος Αιγάλεω
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

FAQ Downloads Sitemap Οδηγίες Χρήσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι στο 3ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω (Δειρού & Ρίμινι Άνω Λιούμη), λειτουργεί καθημερινά 8:00-13:00 πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο.

Όσα μέλη του ΚΑΠΗ επιθυμούν να κάνουν φυσικοθεραπείες ΔΩΡΕΑΝ, μπορούν να απευθυνθούν στη φυσικοθεραπεύτρια Δώρα Αναπλιώτη (τηλ.2105913722).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ανανεωμένη κάρτα μέλους του ΚΑΠΗ για το τρέχον έτος και παραπεμπτικό ιατρού.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω συγκεντρώνει σχολικά είδη (τετράδια, ντοσιέ, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, τσάντες, γραφική ύλη, κ.α) τα οποία θα διατεθούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνεται στην Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών Μάρκου Μπότσαρη & Ελλησπόντου 7. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ: 2105697900, 2105902082.


 


 

Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υποστήριξης.

Φροντίδα και Πρόνοια για Ολους.


Στη σύγχρονη κοινωνία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει έμπρακτα να εκφράζει την κοινωνική αλληλεγγύη και ευαισθησία, να βρίσκεται κοντά στον άνεργο και ανασφάλιστο πολίτη, την εργαζόμενη μητέρα, τον απόμαχο της δουλειάς, τον άνθρωπο με τις ειδικές ικανότητες.

Η ανάπτυξη των κοινωνικών υπηρεσιών αποτελεί πρωταρχικό στόχο για το Δήμο μας. Από το 1995 που ιδρύθηκε -βελτιούμενη συνεχώς- σχεδιάζει, οργανώνει και εφαρμόζει προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως:

  •   Πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι" ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ.

  •   Αιμοδοσία, δύο φορές το χρόνο.

  •   Στο Δήμο λειτουργεί τράπεζα αίματος.

  •   Πρόγραμμα Καθημερινής Σίτισης 100 άπορων οικογενειών.

  •   Διανομή τροφίμων σε 450 οικονομικά αδύνατες οικογένειες στις γιορτές.

  •   Πρόγραμμα κατασκήνωσης για τα παιδιά.

  •   Δωρεάν θαλάσσια μπάνια για κατοίκους του Αιγάλεω, κάθε Ιούλιο.


Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας από τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αιγάλεω.


Στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας του Δήμου Αιγάλεω να στηρίξει τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια στιγμή δυσκολίας, συνεχίζουν και φέτος τη λειτουργία τους τα Δημοτικά Ιατρεία τα οποία παρέχουν καθημερινά δωρεάν υπηρεσίες Υγείας σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται:

Μέτρηση σακχάρου, μέτρηση αρτηριακής πίεσης και ενεσοθεραπεία (συνταγογραφημένη από γιατρό). Την προηγούμενη χρονιά έγιναν συνολικά 875 μετρήσεις σακχάρου.
Εθελοντές ιατροί (παθολόγος, γυναικολόγος, χειρουργός-μαστολόγος, γαστρεντερολόγος και φυσίατρος) εξετάζουν δωρεάν κατόπιν ραντεβού τους δημότες.
Χορηγούνται φάρμακα σε άνεργους και ανασφάλιστους δημότες από ιατρούς.
Δωρεάν test-pap στις δημότισσες (με προτεραιότητα στις ειδικές κατηγορίες: ανασφάλιστες-άπορες-άνεργες δημότισσες).
Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ σε ηλικιωμένους δημότες οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη μετακίνηση (κατόπιν ραντεβού).
Ψυχολογική υποστήριξη – ψυχοθεραπεία, καθημερινά κατόπιν ραντεβού από ψυχολόγο.
Λειτουργεί καθημερινά καρδιολογικό τμήμα όπου εξετάζονται δωρεάν οι δημότες κατόπιν ραντεβού.
Πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού από μαία. Τα μαθήματα γίνονται σε ομάδες των 3 ή 4 επιτόκων.

Τα Δημοτικά Ιατρεία στεγάζονται Μ.Μπότσαρη και Ελλησπόντου. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2105319740-2105319741.


Οι Δράσεις του Γραφείου Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Αιγάλεω

Το Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης, της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγάλεω, πιστό στο ραντεβού του δίπλα στις ανάγκες των δημοτών, δηλώνει και για το 2013 δυναμικά παρόν παρέχοντας ενημέρωση και ψυχολογική υποστήριξη σε οικογένειες και άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές ή ψυχολογικές δυσκολίες.
Επιπλέον μέσα στη δύσκολη, κοινωνικά και οικονομικά, συγκυρία την οποία όλοι βιώνουμε, είχαμε τη δυνατότητα διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσίων όπως περιγράφεται συνοπτικά παρακάτω με την πεντάμηνη παρουσία, στο Γραφείο Ψυχολογικής Υποστήριξης, τριών επιπλέον Ψυχολόγων.

Δημοτικά Σχολεία
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγράμματος πρώιμης αξιολόγησης πιθανών μαθησιακών δυσκολιών σε μαθητές της Α΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αιγάλεω. Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος χορηγείται ψυχομετρικό τεστ (γραφής και ανάγνωσης) από πιστοποιημένο Ψυχολόγο της Υπηρεσίας μας. Η συμμετοχή των μαθητών είναι εθελοντική και κατόπιν έγγραφης συναίνεσης των γονέων – κηδεμόνων τους.

Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
Τακτική συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό για τυχόν δυσκολίες σε σχέση με τα παιδιά και καθοδήγηση για την επίλυσή τους. Παρατήρηση των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Ενημέρωση των γονέων, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη διαταραχών στην ανάπτυξη, συναισθηματικών δυκολιών ή προβλημάτων συμπεριφοράς. Ατομικές συνεδρίες με τα παιδιά για την ανίχνευση πιθανών δυσκολιών, κατόπιν αιτήματος του γονέα. Συμβουλευτική στήριξη των γονέων.

Κ.Α.Π.Η.
Προγραμματισμένες επισκέψεις σε όλα τα Κ.Α.Π.Η. του δήμου όπου πραγματοποιούνται ατομικές συνεδρίες (όπως και στα Δημοτικά Ιατρεία), καθώς επίσης λειτουργούν ομάδες με στόχο την ενδυνάμωση της μνήμης. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες η μετακίνηση των ηλικιωμένων ήταν αδύνατη, πραγματοποιήθηκαν κατ’ οίκον επισκέψεις. Τέλος χορηγήθηκε ερωτηματολόγιο, με στόχο την καταγραφή των αναγκών των μελών των Κ.Α.Π.Η.

 


Συμβουλευτική Αναζήτησης Εργασίας

 Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνονται Ομαδικές Συναντήσεις Επαγγελματικής Συμβουλευτικής σε θέματα Αναζήτησης Εργασίας.

 

Διαβάστε περισσότερα

 

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, καλεί τους δημότες που τους έχει διακόψει η ΔΕΗ το ρεύμα ή που γνωρίζουν κάποια άλλη οικογένεια στην όποια έχει γίνει διακοπή, να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου προκειμένου να γίνει επανασύνδεση.


Η Κοινωνική Υπηρεσία και η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Αιγάλεω αναζητούν από την προηγούμενη εβδομάδα δημότες που πιθανώς έχουν κομμένο ρεύμα ανάμεσα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του «Βοήθεια στο Σπίτι», όσων λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα, ενώ είναι σε συνεργασία και με την Εκκλησία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί και να συνεδριάσει επιτροπή με μέλη εκπροσώπους της ΔΕΗ, του Δήμου και της Περιφέρειας, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι επανασυνδέσεις ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διακοπή πρέπει να αφορά αποκλειστικά στην πρώτη κατοικία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105697900 - 2105902082


Συμβεβλημένοι Ιατροί του ΕΟΠΥΥ στο Αιγάλεω


ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣ


Πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών από το Δήμο Αιγάλεω και το ΕΔΔΥΠΠΥ

Την Παρασκευή 10/1 ο Δήμος Αιγάλεω παρείχε και αξιοποίησε σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες το Πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφιών που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Οι μαστογραφίες διεξήχθησαν στο «Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού» στην οδό Τιρύνθος 2 στα Άνω Πατήσια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο.
Το πρόγραμμα ελέγχει με τη μέθοδο της ψηφιακής μαστογραφίας τον καρκίνο του μαστού πριν εμφανιστούν τα σημάδια του, επαναλαμβάνεται σε κάθε γυναίκα ανά 18 μήνες και προσφέρεται δωρεάν. Απευθύνεται σε γυναίκες 40-69 ετών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Η εξέταση γίνεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9πμ έως τις 2μμ, ενώ για τα αποτελέσματα της εξέτασης οι γυναίκες ενημερώνονται γραπτώς σε διάστημα 3-4 εβδομάδων μετά τη μαστογραφία. Τονίζεται δε, ότι δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο του μαστού.
Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αιγάλεω στα τηλέφωνα 2105319740-1


27 & 28/11/2013 : Δωρεάν έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας

Αν είστε άνω των 40, νυν ή πρώην καπνιστής, αναπνέεται με δυσκολία και κρυολογείτε συχνά ή βήχετε συχνά και έχετε πτύελα, ο Δήμος Αιγάλεω σας καλεί την Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρες 16:00 - 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο «Γ.Ρίτσος» , όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα σπιρομετρήσεων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρίας και θα πραγματοποιεί, μέσω σπιρομετρήσεων, δωρεάν έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας.

 

Υπεύθυνοι πνευμονολόγοι του προγράμματος στο Δήμο Αιγάλεω εκ μέρους του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» για το διήμερο αυτό θα είναι ο Επίκουρος καθηγητής πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Στέλιος Λουκίδης με την ομάδα του και η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Πνευμονολογίας κα. Άννα Καρακατσάνη με την δική της ομάδα.
Η σπιρομέτρηση είναι μια εξέταση ανώδυνη, απλή, αναίμακτη που με μια μόνο αναπνοή μπορεί σε λίγα λεπτά να εκτιμήσει την κατάσταση της αναπνευστικής λειτουργίας του εξεταζόμενου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Αιγάλεω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

 


Πρόσκληση σε Ημερίδα

 Ο Δήμος Αιγάλεω και το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. σας καλούν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στις 17.00 στην ημερίδα με θέμα «Η σπουδαιότητα των Παιδικών Εμβολιασμών – Οι απαραίτητοι Εμβολιασμοί για το παιδί σας» στον 9ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Εθνικής Αντιστάσεως (Εθν.Αντιστάσεως & Ιασίου, Αιγάλεω).

 

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος ενημέρωσης του κοινού σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των νοσημάτων και την προαγωγή της Υγείας και σκοπό έχει να τονίσει τη σπουδαιότητα των εμβολιασμών για τη θωράκιση της υγείας των παιδιών.

 

 


Στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

Τέσσερις μεγάλες δράσεις από το δήμο Αιγάλεω για τη στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

Η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αιγάλεω συνεχίζουν την προσπάθεια να βρίσκονται στο πλευρό των δημοτών και κατοίκων του Αιγάλεω που έχουν ανάγκη, διοργανώνοντας συχνά δράσεις για την στήριξη τους.
Για το Σεπτέμβριο οι δράσεις αυτές ξεκίνησαν το Σάββατο 21/9 με τη διοργάνωση της 4ης Ημέρας Αλληλεγγύης. Υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγάλεω και εθελοντές βρέθηκαν από νωρίς το πρωί σε όλα τα Σούπερ Μάρκετ της πόλης και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Εν συνεχεία, την Τετάρτη 25/09 πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διανομή σχολικών ειδών και τσαντών σε παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονταν από την αρχή του μήνα, ύστερα από έκκληση που είχε απευθύνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο για ενίσχυση των παιδιών στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς.
Τη Δευτέρα 30/9 & την Τρίτη 1/10 2013, στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αιγάλεω, η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου με την αρωγή των εθελοντών του δήμου και την έμπρακτη συμπαράσταση φορέων και κατοίκων της πόλης, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.
Με δεδομένη την τήρηση των κανόνων ισονομίας και του σεβασμού της αξιοπρέπειας του κάθε ατόμου, διανεμήθηκαν βασικά είδη καθημερινής διατροφής (λάδι, γάλα όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι κ.λ.π.).
Η Κοινωνική Υπηρεσία έχει ήδη προγραμματίσει διανομή ιματισμού την Πέμπτη 24/10, ώστε να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο πολύπλευρα οι ανάγκες των συμπολιτών μας.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς της πόλης και ιδιώτες, οι οποίοι παρά τις δύσκολες συνθήκες που ισχύουν σήμερα για όλους, έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο τους και την ευαισθησία τους προς τους ανθρώπους που έχουν άμεση ανάγκη.
Οι δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι συνεχόμενες και διαρκείς. Σας περιμένουμε να τις γνωρίσετε και να στηρίξετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την προσφορά του σε τρόφιμα, ρούχα ή άλλα είδη καθημερινής διαβίωσης, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω, ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Κοινωνικό Παντοπωλείο: Μιλτιάδου 4 (Πλατεία Δαβάκη)
Δευτέρα και Τετάρτη 10.00-13.00, Πέμπτη 17.00-19.00

Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αιγάλεω: Ελλησπόντου 7 & Μ. Μπότσαρη
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09.00-13.00

Τηλ. επικοινωνίας: 2105697900 - 2105902082

 


Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού στα Δημοτικά Ιατρεία

Ξεκινούν ξανά από αρχές Σεπτέμβρη τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αιγάλεω, ύστερα από τη θετική υποδοχή που έτυχαν από το κοινό την περσινή χρονιά.
Τα μαθήματα είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται από εξειδικευμένη μαία σε ομάδες των 3 ή 4 επιτόκων. Κάθε ομάδα παρακολουθεί συνολικά 5 δίωρα μαθήματα όπου οι επίτοκοι διδάσκονται τις βασικές αρχές για τη διαδικασία του τοκετού, τη λοχεία, τον θηλασμό και την περιποίηση του βρέφους ενώ γίνονται και πρακτικές ασκήσεις χαλάρωσης και αναπνοών. Οι σύζυγοι είναι σημαντικό να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν ενεργά σε ένα τουλάχιστον μάθημα και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα μαθήματα.
Την προηγούμενη χρονιά, από 8/11/2012 έως 25/7/2013, παρακολούθησαν τα μαθήματα 17 ομάδες των 4 ή 3 επιτόκων. Κάθε ομάδα παρακολούθησε 5 δίωρα μαθήματα.
Υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και ζευγάρια που δεν είναι κάτοικοι ή δημότες Αιγάλεω, όπως ένα ζευγάρι από τη Χαλκίδα το οποίο επικοινώνησε με τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αιγάλεω και στις 18/1/2013 παρακολούθησε ένα τετράωρο μάθημα.
Σε περιπτώσεις σοβαρών προβλημάτων υγείας της επιτόκου, που καθιστούν δύσκολη τη συμμετοχή της σε κάποια ομάδα, μπορεί να πραγματοποιηθούν και ατομικές συνεδρίες.
Τα Δημοτικά Ιατρεία στεγάζονται Μ.Μπότσαρη και Ελλησπόντου. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2105319740-2105319741.


 


Σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Από ομάδα ειδικών στο Δήμο Αιγάλεω.


Ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει σεμινάριο BLS-AED (Βασική υποστήριξη της ζωής-χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή).
Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από το ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), τον αρμόδιο φορέα ο οποίος μετά από συνεχείς έρευνες εκδίδει τις κατευθυντήριες οδηγίες για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται, ώστε να επιτευχθεί η διατήρηση ενός ατόμου στη ζωή και να προκληθούν οι όσο το δυνατόν μικρότερες βλάβες σε αυτό, μετά από απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν. Οι οδηγίες του ERC αναθεωρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και εφ 'όσον κριθεί απαραίτητο, αλλάζουν για την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ασθενή. Γι' αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η συχνής επανεκπαίδευση του πάροχου 'Α βοηθειών έτσι ώστε και να ενημερώνεται για τα καινούρια δεδομένα, αλλά και για να διατηρεί το επίπεδο ετοιμότητας και γνώσεών του υψηλό.
Η εκπαίδευση BLS-AED είναι η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση Ά βοηθειών από το Ελληνικό κράτος με Φ.Ε.Κ. (ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 219 / 22 Φεβρουαρίου 2007).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Μ. Κουλαξουζίδου (6982559439) και τον κ.Γ.Ρουμελιώτη (6932305626) ή με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω (Ελλησπόντου 7. τηλ:2105315507).


Κεντρικη Σελιδα | Δημοτικη Αρχη | Ενημερωση - Επικοινωνια | Παρουσιαση Δημου | Παιδεια-Πολιτισμος | Αθλητισμος | Κοινωνικες Υπηρεσιες | Ηλεκτρονικες Υπηρεσιες
  Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων  Όροι Χρήσης Powered by and