Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, που συνδιοργάνωσαν το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αιγάλεω και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγάλεω, αναδεικνύοντας την αξία της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικότητας.
Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2025 στο Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο μια διοργάνωση αφιερωμένη στα παιδιά και τις αξίες του αθλητισμού.
Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό, βάζοντας στο επίκεντρο τη συμμετοχή και το ομαδικό πνεύμα, μεταφέροντας ισχυρά μηνύματα για τη σημασία της συνεργασίας και του υγιούς ανταγωνισμού.
Αμέσως μετά τους αγώνες, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης, με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, ως αναγνώριση της προσπάθειας και της αθλητικής τους παρουσίας.
Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες «Θεμιστοκλής Αιγάλεω», «Ζέφυρος Αιγάλεω», «Αιγάλεω Α.Ο.», καθώς και την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α) για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Κουτούλιας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Θωμαΐς Γεωργούλη, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη, ο Επικεφαλής της παράταξης «Ανάπλαση Αιγάλεω» Δημήτρης Μπίρμπας, ο Επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Νίκος Καραγιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Γράφας, Γιάννης Δημομελέτης, Ηλίας Καρυπίδης, Σπύρος Ευαγγελάτος, Στέλιος Βασιλειάδης και Ηλίας Μάνδρος, η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω Βιργινία Γεωργοπάνου και μέλη του Δ.Σ. καθώς και πλήθος κόσμου.
Μια γιορτή για τον σχολικό αθλητισμό που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ενίσχυσε τις αξίες της συνεργασίας και της συμμετοχής, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τις επόμενες γενιές.








