Με ιδιαίτερη επιτυχία και έντονο το πνεύμα της προσφοράς πραγματοποιήθηκε στις 7 & 8 Οκτωβρίου η 2η για το 2025 Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αιγάλεω, που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου, στο πλαίσιο ενίσχυσης της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.
Η μεγάλη συμμετοχή των πολιτών, και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων αλλά και πολλών εργαζομένων του Δήμου, έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με τη στάση τους όλοι οι εθελοντές ανέδειξαν ότι οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς παραμένουν ζωντανές και μεταδίδονται από γενιά σε γενιά, αποτελώντας θεμέλιο μιας κοινωνίας με συνοχή και ευαισθησία.
Ο Δήμος Αιγάλεω εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το εξειδικευμένο προσωπικό της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων», για τη διαχρονική και άψογη συνεργασία, που συμβάλλει ουσιαστικά στην επιτυχή διεξαγωγή κάθε δράσης αιμοδοσίας.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν 90 μονάδες αίματος, χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, οι οποίοι προσέφεραν κυριολεκτικά δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Ο Δήμος Αιγάλεω παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην προώθηση πρωτοβουλιών που ενισχύουν την υγεία, την κοινωνική συνοχή και το πνεύμα αλληλεγγύης, γιατί η αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς και ελπίδας για το αύριο.








