Ο αγαπημένος ήρωας του ελληνικού Θεάτρου Σκιών έρχεται στο Αιγάλεω και υπόσχεται ένα καλοκαιρινό βράδυ γεμάτο γέλιο, φαντασία και διαδραστική συμμετοχή!
Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του Δήμου Αιγάλεω για τους μικρούς μας φίλους, την Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 20:30, η Πλατεία Αστροναυτών θα μετατραπεί σε έναν ξεχωριστό χώρο θεάματος, όπου ο Καραγκιόζης αφήνει τον γνώριμο μπερντέ και… ζωντανεύει επί σκηνής σε μια πρωτότυπη παράσταση που ενώνει την παράδοση με το σύγχρονο θεατρικό παιχνίδι.
Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης δίνει ζωή στον διαχρονικό λαϊκό μας ήρωα και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική εμπειρία Θεάτρου Σκιών, γεμάτη χιούμορ, ανατροπές και αλληλεπίδραση με το κοινό.
Μια παράσταση με χρώμα, κέφι και ζωντανή επικοινωνία, που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και χαρίζει στους μικρούς θεατές την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ελληνικής παράδοσης.
Σας περιμένουμε όλους για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη χαμόγελα!
📍 Πλατεία Αστροναυτών
📅 Τρίτη 23 Ιουνίου
🕣 20:30








