Ο Δήμος Αιγάλεω, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών και τη φροντίδα των δημόσιων χώρων, ξεκίνησε τον καθαρισμό των πεζοδρομίων περιμετρικά των στάσεων λεωφορείων της Ιεράς Οδού, με τη χρήση του πλυστικού μηχανήματος της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Παράλληλα, πραγματοποιείται η αντικατάσταση των επιδαπέδιων κάδων απορριμμάτων όπου κρίνεται απαραίτητο, διασφαλίζοντας καθαρότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον για τους δημότες.
Τον καθαρισμό επιβλέπει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας &
Ανακύκλωσης, Γιάννης Δημομελέτης, ενώ η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με συνέπεια και προγραμματισμό τις δράσεις αυτές, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της πόλης και ενισχύοντας την προσπάθεια για μια πιο καθαρή και φιλόξενη γειτονιά.
Παράλληλα, απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες να επιδεικνύουν προσοχή και υπευθυνότητα στη χρήση των δημόσιων χώρων και των κάδων απορριμμάτων, καθώς η συνεργασία όλων μας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση ενός περιβάλλοντος αντάξιου της πόλης μας.
Με συλλογική προσπάθεια και καθημερινή φροντίδα, μπορούμε να διαμορφώσουμε το Αιγάλεω που μας αξίζει.








